Κυριακή 28 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 118 guests


Το downhill.gr γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

Το downhill.gr γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και ευχαριστεί όλη την ελληνική κοινότητα downhill για την υποστήριξη της και εύχεται σε όλους ένα καλό καλοκαίρι με πολύ free-riding για όλους. Έχοντας καταφέρει να έχει κατά μέσο όρο 270 με 400 επισκέψεις την μέρα με ανοδικές τάσεις , με την τόση απήχηση απο το ποδηλατικό κοινό να πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε ακόμη τόσα  τον 2ο χρόνο λειτουργίας του downhill.gr

Όλα άρχισαν λοιπόν πριν ενάμισι χρόνο όταν τα 4 τρελλά παιδιά απο την Χαλκίδα [Steven Κουνής, Νίκος Κουνής, Τάκης Καρβελάς, Τίμος Τσιν.] αποφάσισαν ότι κάτι λείπει από το ελληνικό internet και ότι κάτι δραστικό θα έπρεπε να γίνει. Έτσι λοιπόν μετά απο αρκετή σκέψη και συζήτηση για τι θα έπρεπε να φτιαχτεί, ανατέθηκε στον AnotherFineMess κατά κόσμον Νίκο Κουνή να κατασκευάσει την σελίδα για το ελληνικό downhill. Για 2 με 3 εβδομάδες που κράτησε η προ-κατασκευή της σελίδας καταφέραμε στις 06-06-2006 στην συμβολική αυτή ημερομηνία να ανοίξει επίσημα το downhill.gr. Πατήστε εδώ για εμφάνιση του αρχικού άρθρου ανοίγματος της σελίδας. Αρχικά με περιορισμένες δυνατότητες σε σχέση με τώρα, καταφέραμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας σε ένα μεγάλο κομμάτι του ποδηλατικού κοινού.

Τα ιδρυτικά μέλη του downhill.gr είναι τα εξής:

Steven Κουνής : Πιο γνωστός σαν Steve, πρώτο μούτρο στην Δίρφη ιδιαίτερα & αυτήν την στιγμή φαντάρος αλλά γεμάτος όρεξη και τρέλλα. Αναλαμβάνει την γενικότερη ενημέρωση της σελίδας με ειδήσεις, φωτογραφίες, links κτλπ καθώς και το επικοινωνιακό μέρος της σελίδας με τα άτομα του χώρου.



Τάκης Καρβελάς: Ο μεγαλύτερος της παρέας, ο βετεράνος του ελληνικού downhill. Αυτός που μας λύνει κάθε τεχνική απορία για το ποδήλατο και την κατάβαση. Είναι επίσης ένας από αυτούς που ενημερώνει την σελίδα με ειδήσεις και νέα του χώρου. Αναλαμβάνει επίσης το επικοινωνιακό κομμάτι της σελίδας καθώς και τις χορηγίες μέσω διαφημίσεων.



Νίκος Κουνής: Ο μικρότερος της παρέας, όπου ανέλαβε την κύρια κατασκευή ιστοσελίδας και εξειδικεύεται σε παντός είδους τεχνικού, προγραμματιστικού θέματος σαν παλιός κομπιουτεράκιας και σκληροπυρηνικός λινουξάς (Linux Operating System). Εν ολίγης είναι αυτός που φταίει για κάθε στραβό στην σελίδα και θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα κάνετε παράπονα. Φροντίζει την γενικότερη σωστή λειτουργία της σελίδας και κάθε τόσο λύνει οποιαδήποτε απορία των χρηστών στο forum πάντα επιμένοντας στην χρήση ελληνικών και όχι greeklish.

Τίμος Τσιντσικλόγλου: Το καμάρι της Χαλκίδας. Λειτουργεί πάντα πίσω απο τα παρασκήνια αποφεύγοντας εσκεμμένα την πολύ δημοσιότητα και φήμη. Αναλαμβάνει γενικότερα καθήκοντα στο downhill.gr. Εμπνευστής του slogan : ''Life Is A Free Ride'' , σήμα κατατεθέν του downhill.gr. Παρέχει ηθική υποστήριξη στα υπόλοιπα μέλη θυμίζοντας τους κάθε τόσο ότι Life is a free ride.



Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι η σελίδα για το ελληνικό downhill.gr είναι επιτυχημένη και αυτό φαίνεται κάθε μέρα από την συμμετοχή του κόσμου. Όπως είναι φυσικό ποτέ δεν επαναπαυόμαστε και επιδιώκουμε να φτάσουμε το ελληνικό downhill και freeride όλο και πιο μπροστά μην έχοντας τίποτα να ζηλέψει από χώρες του εξωτερικού. Υπάρχει ήδη υπο συζήτηση, η διάθεση εξαρτημάτων κατάβασης που δεν εισαγάγονται από κάποιον έμπορο στην Ελλάδα, ενώ προετοιμάζουμε για το μέλλον (μάλλον το ερχόμενο καλοκαίρι) κάποια εβδομαδιαία εκδρομή σε bike-park του εξωτερικού και τη συμμετοχή οργανωμένου γκρουπ σε αγώνες κατάβασης στα Βαλκάνια και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ετοιμάζουμε δε, μπλούζες κατάβασης downhill.gr με το όνομα των μελών-αθλητών τυπωμένο στην πλάτη με λατινικούς χαρακτήρες.
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι χωρίς την χρήση εργαλείων όπως το Joomla, των πολλών επεκτάσεων τους καθώς και μερικών άλλων δωρεάν, ανοιχτών εργαλείων δεν θα ήταν δυνατή η κατασκευή της σελίδας λόγω τεραστίων απαιτήσεων για την κατασκεύη της από το μηδέν.

Να μην ξεχνάμε τέλος να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, γιατί οι επισκέπτες και τα μέλη μιας σελίδας αποτελούν το σημαντικότερο λόγο ύπαρξης και συνέχισης της. Η συμμετοχή σας γίνεται μεράκι μας!

Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy