Τετάρτη 27 Σεπ 2023

Who's Online

Now online:
  • 10 guests


Ανακοινώσεις

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 23 Μάρτιος 2020 23:07
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
stayhome ridesafe coverΣτην πρώτη έκδοση είπαμε #StayHome_RideAlone αλλά τελικά αναθεωρήσαμε λίγο αυτήν τη σκέψη. Είναι δύσκολοι καιροί για ατυχήματα και το να καβαλάμε τα ποδήλατά μας στο βουνό σίγουρα εμπεριέχει ένα ρίσκο ατυχήματος. Αν τραυματιστούμε, εκτός του ότι κινδυνεύουμε οι ίδιοι, επιφορτίζουμε το σύστημα υγείας που τη στιγμή αυτή είναι ήδη αρκετά φορτωμένο με πιο σημαντικά πράγματα.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 21:45
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
internanional trail building week coverInternational Trail Building Week 2019 in Thessaloniki

Οι συνέργειες ήταν από την πρώτη στιγμή ζητούμενο για εμάς και αυτό είναι κάτι που το έχουμε επισημάνει πολλές φορές στα άρθρα μας.

Για αυτό τον λόγο, όταν μας έγινε η πρόταση έναν χρόνο πριν από την Aegean Trails, να συνδιοργανώσουμε το τρίτο στη σειρά International Trail Building Week στην Θεσσαλονίκη, ήταν δεδομένο ότι η απάντηση μας θα ήταν θετική.

Γνωρίζαμε βέβαια ότι οι δυσκολίες θα ήταν πολλές...
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2019 22:34
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
sheperd trail logoΠανελλήνιο Κύπελλο DH
ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ DH 2018

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill και η απονομή των πρωταθλητών θα γίνει στην Δίβρη Λαμίας με πολύ ride και φουλ δραστηριότητες στο μονοπάτι Shepherd Trail! Οι λάτρεις του MTB απ' όλη την Ελλάδα μπορούν να δώσουν το παρών για να τιμήσουν τους καλύτερους και να απολάυσουν ride στα μονοπάτια όπου προπονείται ο Γρηγόρης Τσαλαφούτας. Την απονομή για φέτος έχουν αναλάβει η Πρωτοβουλία Νέων Δίβρης με την ενεργή υποστήριξη φυσικά του Δήμου Λαμιέων που είναι αρωγός στην προσπάθεια μας, ενώ στηρίζει έμπρακτα το μονοπάτι μας τα τελευταία χρόνια.

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 23-24 Φεβρουαρίου 2019
Τόπος: Δίβρη Φθιώτιδος.
Κόστος uplift : 10 ευρώ.

Σελίδα 1 από 94