Τρίτη 18 Ιουν 2024

Who's Online

Now online:
  • 12 guests


Greek Downhill Cup 2024 - Αλλαγές στο πρόγραμμα

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Greek DH Cup

O πρώτος αγώνας του GDC 2024 θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Gravity Trail στην Σαλαμίνα!

Greg-Minnaar-downhill-racingΜε γοργούς ρυθμούς προετοιμάζεται η έναρξη του Greek Downhill Cup 2024 που θα πραγματοποιηθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία, στις 12 Μαΐου. Δυστυχώς οι διοργανωτές του προγραμματισμένου αγώνα στην Πάρο δεν πρόλαβαν να προετοιμάσουν άρτια την πίστα και να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες για την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα του GDC 2024 με αποτέλεσμα ο αγώνας να αναβληθεί για το φθινόπωρο του 2024.

Ωστόσο προκειμένου να ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν για το Greek Downhill Cup 2024 στις 12 Μαΐου όπως είχε προγραμματιστεί, αποφασίστηκε o πρώτος αγώνας να διοργανωθεί στην φιλόξενη Σαλαμίνα. Και πιο συγκεκριμένα, το κέντρο του αγώνα και τα paddocks θα στηθούν στην πλατεία του Αιάνειου και η πίστα που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας θα είναι το Gravity Trail στο όρος Κανάκια. Η συγκεκριμένη πίστα έχει μήκος 1,6 χιλιόμετρα, διαθέτει απολαυστική ροή, φιλικά άλματα, πολλά μπερμ και κάποια τεχνικά σημεία, ενώ τερματίζει μέσα στο χωρίο Αιάνειο. Βέβαια για να βγει εις πέρας αυτή η μεγάλη διοργάνωση θα χρειαστεί να συνεργαστεί ο Αθλητικός Σύλλογος Θρακομακεδόνων, η ομάδα Gravity Freaks και η ομάδα των local builders Salamina Enduro Bikepark.

Είδη έχουν ξεκινήσει εργασίες για την προετοιμασία και αναβάθμιση της πίστας Gravity Trail και θα είναι ανοικτή για προπονήσεις από αυτό το Σάββατο 27/4. Ωστόσο, εργασίες για την άρτια προετοιμασία της πίστας θα πραγματοποιούνται και μέσα στις γιορτές του Πάσχα προκειμένου να αναβαθμιστεί στα υψηλά στάνταρ του Greek Downhill Cup και να είναι απόλυτα έτοιμη και ασφαλής για να φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα downhill της σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα υπάρξουν ενημερώσεις αλλά και video από την πίστα Gravity Trail. Να σημειώσουμε ότι το Αιάνειο είναι ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό, ενώ η πίστα ελίσσεται σε υπέροχη δασική έκταση στο όρος Κανάκια. Η τοποθεσία είναι πραγματικά ιδανική και τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι συνοδοί τους θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα υπέροχο αγωνιστικό διήμερο. Ευχαριστούμε πολύ το Salamina Enduro Bikepark crew για την βοήθεια τους και την παραχώρηση της πίστας, αλλά και την τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας που αγκάλιασε και βοηθά αυτή την διοργάνωση.

Προσοχή! Αυτή δεν θα είναι η μόνη αλλαγή στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Greek Downhill Cup 2024. Θα έχουμε αλλαγή και στην ημερομηνία τέλεσης του αγώνα downhill στην Πάρνηθα (4 ος αγώνας του GDC 2024) από τις 27 Οκτωβρίου που είχε αρχικά προγραμματιστεί στις 24 Νοεμβρίου. Με την διευθέτηση και του αγώνα στην Πάρο θα υπάρξει περεταίρω ενημέρωση για του αγωνιστικό πρόγραμμα του Greek Downhill Cup 2024.

Καλή downhillάδικη αγωνιστική σεζόν σε αθλητές και διοργανωτές!
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy