Κυριακή 28 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 121 guests


Dirfis Riding Day 19/6...powered by tsirikosbikes.gr

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

dirfis_riding_dayz_art3_black_squareΤην Κυριακή που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε το πρώτο Dirfis Riding Day. Δεν είχαμε πληρότητα συμμετοχών, αλλά όλα πήγαν καλά και όλοι χόρτασαν ποδήλατο με την πιο καλή και δυνατή παροχή υπηρεσίας uplift!








Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από 1o Riding Day ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και ένα βίντεο που ετοιμάζεται. 


Τα μονοπάτια στο Dirfis Gravity Park δεν είναι στην καλύτερη τους φάση γιατί το χώμα έχει στεγνώσει εντελώς και σιγά σιγα δημιουργείται πούδρα σε πολλά σημεία, ωστόσο έχουμε ένα ολοκαίνουριο κομμάτι, χθεσινό για την ακρίβεια, που ακόμα δεν το έχει πατήσει ρόδα και επόμενο βήμα είναι η συντήρηση των ήδη υπάρχοντων μονοπατιών.

Αυτή την Κυριακή 19/6 έχουμε το 2ο Riding Day και όπως πάντα είναι powered by tsirikosbikes.gr !!

Δήλωση συμμετοχών με το γνωστό τρόπο του e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο προηγούμενο σχετικό άρθρο... 

carpoolΑθήνα - Δίρφη Car Pool
Μετά από μια ιδέα που έπεσε στο forum, γίνεται μια προσπάθεια για να βοηθηθούμε όλοι, και ιδιαίτερα όσοι έρχονται από Αθήνα. Α κάποιος έχει χώρο στο αυτοκίνητό του και μπορεί να φορτώσει ακόμα 1-2 και να μοιραστούν τα έξοδα μετακίνησης μέχρι τη Δίρφη και να βγει πιο οικονομικά σε όλους, ή αν κάποιος δεν έχει τρόπο να έρθει και ψάχνεται, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο forum στο θέμα Αθήνα - Δίρφη Car Pool και να το δηλώσετε και κατόπιν να συνεννοηθείτε μεταξύ σας για το ποιος μπορεί να φορτώσει ποιον! Μία πολύ καλή ιδέα, εν μέσω κρίσης, που θα βοηθήσει πολλούς! 

Σας περιμένουμε όλους πάνω την Κυριακή, στο παλιό γήπεδο ποδοσφαίρου της Στενής, μέσα μέσα, εκεί είναι πλέον η έδρα μας.
Προσοχή, 20 άτομα είναι το όριο, γι' αυτό δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα και για όποια απορία τηλεφωνείτε στο 6842613560 Τίμος.

Άλλο ένα Dirfis Riding Day ...powered by tsirikosbikes.gr έρχεται... be there!
Σχόλια (7)Add Comment
Dinios
...
γραμμένο από Dinios, Φεβρουάριος 18, 2012
jasonarg μεχρι να ξεκινήσουν τα riding day δες και αυτό και συντονίσου μέσω Facabook τα παιδια κανονίζουν συνέχεια..

http://www.downhill.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=576:downhill-madness-biking-tours&catid=78:anakoinwseis&Itemid=148
timos
...
γραμμένο από timos, Φεβρουάριος 16, 2012
θα αργήσει το επόμενο riding day... πρέπει πρώτα να φύγουν τα χιόνια!
0
...
γραμμένο από jasonarg, Φεβρουάριος 16, 2012
file Timo epidi ime anilikos kai tora 3ekiniasa to downhill(o theos na to kanei etsi opos kano )kai exo ena athlio podilato (sector force) tha boro na simetexo i epidi den exo olo ton e3oplismo kai ime anilikos den epitrepete episis pote ine to epomeno drifis riding dayz

efxaristosmilies/smiley.gif
0
...
γραμμένο από jimmis, Ιούνιος 18, 2011
o nai sorry! thanks pantos!smilies/wink.gif
timos
...
γραμμένο από timos, Ιούνιος 17, 2011
Αν και "περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο προηγούμενο σχετικό άρθρο... ", κοστίζει 15 ευρώ το άτομα για 7 ώρες! περίπου 6-10 καταβάσεις...αν αντέξεις!
0
...
γραμμένο από jimmis, Ιούνιος 17, 2011
file timo poso kostizei olo auto? euxaristo!
timos
...
γραμμένο από timos, Ιούνιος 17, 2011
Μόλις μου έστειλε e-mail ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και μου είπε πως η καινούρια κυβέρνηση μετά την ορκωμοσία της θέλει να ανέβει στη Δίρφη για το βάπτισμα του πυρός και δεν έχει μέσο λόγω περικοπών... είναι κανένας που θα έρθει και έχει χώρο?!!

Υπάρχουν ακόμα θέσεις και τα μονοπάτια περιμένουν... έβρεξε κιόλας και έχει πατηθεί το χώμα, προβλέπεται πολύ δυνατό riding!! smilies/wink.gif

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy