Κυριακή 28 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 137 guests


Dirfis Riding Dayz ...powered by TsirikosBikes.gr

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

dirfis_riding_dayz_4siteΤα Dirfis Riding Dayz επιστρέφουν πιο δυνατά από ποτέ!!!

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα και αυτή την Κυριακή  12/6/2011 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο riding day! 

10θέσιο βαν μαζί με τρέιλερ για 12 ποδήλατα θα φροντίσουν για την ασφαλή και άνετη ανάβασή σας στην αφετηρία των μονοπατιών του Dirfis Gravity Park... από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι δικά σας. Το downhill.gr έχει εξασφαλίσει χώρο μέσα στο γήπεδο της στενής για άνετο πάρκιν, σκιά, χαλάρωμα, ψυγείο, τουαλέτα, ντουζ και πολλά πολλά ακόμα που σιγά σιγά ετοιμάζονται.

Τα dirfis Riding dayz πραγματοποιούνται χάρη στη μεγάλη υποστήριξη του tsirikosbikes.gr, ο οποίος ασπάστηκε το όραμά μας για τη δημιουργία ενός πραγματικού bike park στο καταπράσινο βουνό της πανέμορφης Δίρφης και ενισχύει οικονομικά την όλη προσπάθεια και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας γιατί είναι από τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια είναι κοντά σε όποια αξιόλογη προσπάθεια γίνεται! 

Τι σχέση έχουν τα riding dayz με τη δημιουργία του bike park?
Για να πραγματοποιηθούν τα riding dayz, κάποιοι άνθρωποι έχουν ξοδέψει πολύ χρόνο, αρκετά χρήματα και πολύ, μα πάρα πολύ κόπο, κάτω από διάφορες συνθήκες. Πέρσι είχαμε καθιερώσει την ημέρα του Σαββάτου, ως ημέρα building. Φέτος αυτή η μέρα έχει γίνει η Τετάρτη. Κάθε Τετάρτη λοιπόν μία μικρή ομάδα, παρατάμε άλλες δουλειές και υποχρεώσεις για να είμαστε πάνω στο βουνό και με όσα εργαλεία και δυνάμεις διαθέτουμε, καθαρίζουμε και συντηρούμε τα ήδη υπάρχοντα μονοπάτια και ανοίγουμε καινούρια από την αρχή και στη συνέχεια τα τουμπανιάζουμε. Αυτή η διαδικασία απαιτεί να γίνεται συνέχεια, ώστε τα μονοπάτια να διατηρούνται σε καλή κατάσταση και να μπορούμε να τα απολαμβάνουμε τις Κυριακές. Είναι κάτι που παίρνει χρόνο και με δεδομένο ότι αυτό δεν είναι δουλειά κανενός, το όραμά μας μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 2, 3, 5 χρόνια και ίσως να μην τελειώσει ποτέ! Το σίγουρο είναι πως συνέχεια θα υπάρχει κάτι καινούριο, ενώ τα ήδη υπάρχοντα θα γίνονται καλύτερα. 

Ένα μέρος λοιπόν των εσόδων από κάθε riding day, θα διατίθονται από το downhill.gr για να καλύψουν εργαλεία, βενζίνες, υλικά και ότι άλλο χρειάζεται για το building. Στην ουσία ο χορηγός των riding dayz υποστηρίζει την προσπάθεια της δημιουργίας ενός συμπλέγματος μονοπατιών στη Δίρφη με κοινή αφετηρία και τερματισμό, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλα από το ίδιο, ή τα ίδια οχήματα στο μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για κάθε έναν από εσάς που θα έρθει να χορτάσει ποδήλατο μαζί μας. Πληρώνοντας το ποσό των 15 ευρώ για μία μέρα, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μέχρι και 10 καταβάσεις (είναι αρκετές!) σε μερικά από τα πιο καλά μονοπάτια της Ελλάδας, ενώ ταυτόχρονα θα συνεισφέρεις και εσύ στην ίδια προσπάθεια που περιγράφεται πιο πάνω!

Εφόσον οι δημόσιοι φορείς δε μπορούν να κάνουν κάτι αξιόλογο, μόνο με ιδιωτικές προσπάθειες και καλές συνεργασίες θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό και να πάμε μπροστά.

Οι άνθρωποι που σκάβουν:
Ο Τάκης Καρβελάς μπορεί να έχει αποσυρθεί τώρα από το building, αλλά μη ξεχνάμε πως είναι αυτός που ξεκίνησε την όλη φάση πάνω στη Δίρφη, γι' αυτό και τιμητικά αναφέρεται εδώ. 
Στήβεν Κουνής, χρόνια το πάλευε και έχει ρίξει πολύ δουλειά με όποιον έβρισκε να τον ακολουθήσει. Έχει πλέον αποσυρθεί και αυτός, αλλά η δουλειά που έχει αφήσει πίσω είναι ανεκτίμητης αξίας!

Η ενεργή ομάδα που πλέον ασχολείται κάθε Τετάρτη, είμαστε οι:
Φίλιππος Χατζηκυριάκος: καρδιά της προσπάθειας, πολλές φορές αν δεν ερχόταν αυτός δε θα πήγαινε κανένας μας. Είναι ικανός να φτιάξει 50 burm σε 100 μέτρα διαδρομής, θέλει να τουμπανιάσει κάθε κομμάτι και αγριεύει πολύ αν κάποιος του χαλάσει αυτό που με κόπο έχει φτιάξει!  
Τάσος Γιαπλές: Τα χιόνια εξαφανίζονται, οπότε ψιλοπαράτησε το snowboard και πήρε ένα ποδήλατο. Με μας που έμπλεξε όμως, θέλοντας και μη είναι και αυτός κάθε βδομάδα εκεί, είναι δουλευταράς αλλά το βασικότερο είναι πως χωρίς αυτόν η ομάδα δεν περνάει καλά!
Αναστάσιος Στεφανίδης: Υπάρχει κορμός που δεν κουνιέται? Υπάρχει βράχος που ενοχλεί? Ο Big Bear της ομάδας, ο Ανέστης, είναι εδώ για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Μία κραυγή και μία κίνηση είναι ικανές για να διώξουν μέχρι και αρκούδα, ενώ αν δεν υπήρχε λόγος να ζει στην πόλη, σίγουρα θα ήταν μόνιμα πάνω στο βουνό.
Τίμος Τσιντσικλόγλου: Δε θέλω να περιαυτολογήσω... μπορείτε να με πείτε project manager, building instructor, τεμπέλη, φωτογράφο, εργαλειοφόρο... όπως και να έχει είμαι και εγώ εκεί και κάνω ότι μπορώ. 

Χωρίς τους φίλους όμως που κατά καιρούς έρχονται και βοηθάνε, τα πράγματα θα πήγαιναν λίγο πιο αργά γι' αυτό και ευχαριστούμε τους:
Μάρκος Μπουρνιάς, Γιάννης Ο Husqvarnas, Ανδρέας Πέττε, Ιωάννης Ιωάννου, Σπύρος, Κώστας Ανδριώτης, Γιώργος Γεωργούδης.... προσπαθώ να θυμηθώ, ξέρω είναι και άλλοι αλλά δε μου έρχονται τώρα οπότε ζητάω συγνώμη και προτείνω να έρχονται πιο συχνά για να τους θυμάμαι!  

Λειτουργία των Riding Dayz και του uplift service:
  • Αρχές της εβδομάδας θα ανακοινώνεται το αν την Κυριακή θα γίνεται riding day ή όχι.
  • Το πρόγραμμα θα ξεκινάει από τις 10:30 και το βανάκι θα ανεβοκατεβαίνει μέχρι και τις 17:30 για τους καλοκαιρινούς μήνες και ανάλογα τα κέφια και τη συμμετοχή.
  • Το κόστος θα είναι 15 ευρώ για κάθε άτομο για όλη μέρα. Αν έχετε πρόβλημα με την τιμή, μπορείτε να αφήσετε 20!
  • Η διοργάνωση δε φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί κατά τη διάρκεια των καταβάσεων. Θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε, αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του όταν καβαλάει το ποδήλατό του.
  • Τα riding dayz θα είναι booked, δηλαδή θα επιβιβάζονται στο όχημα μόνο όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, εκτός κι υπάρχουν κενές θέσεις.
  • Δήλωση συμμετοχής θα γίνεται μόνο μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , και όχι τηλεφωνικώς γιατί θα χάσουμε τη μπάλα.
  • Το εκάστοτε άρθρο που θα ανακοινώνει το κάθε riding day θα ενημερώνεται συνεχώς και όλοι θα ξέρετε αν και πότε θα γίνει και αν υπάρχουν κενές θέσεις.
  • 20 άτομα είναι το όριο για κάθε riding day
  • Για οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται εδώ, θα μιλήσουμε αργότερα. Τυχόν απορίες, λύνονται στο 6942613560 Τίμος
Τη δημιουργία του Dirfis Gravity park υποστηρίζει και το κατάστημα Low & Flow με τις εταιρίες Morewood, Spank, Atomlab και τους ευχαριστούμε θερμά, ενώ να πούμε σε όλους πως αν κάποιος θέλει να συνεισφέρει με το δικό του τρόπο, ας έρθει σε επικοινωνία μαζί μας. Αυτή τη στιγμή θα θέλαμε ένα χορηγό για εργαλεία και ήδη κηπουρικής! Επίσης αν κάποιος από τη VW διαβάζει αυτό το άρθρο, θα θέλαμε και κανα δυο Amarok για να μεταφερόμαστε πιο άνετα στο χώρο του building...ευχαριστούμε!

Σας το ανακοινώσαμε λίγο αργά και σας πρήξαμε με πολλές λεπτομέρειες, αλλά ξεκινάμε δυναμικά και ευχόμαστε όλοι να περνάμε καλά! 

Ευχαριστούμε και πάλι το κατάστημα Tsirikosbikes.gr για το "powered by" !!! 

Σας περιμένουμε όλους στη Δίρφη!

dirfis_riding_dayz_art3_black_final
Σχόλια (9)Add Comment
timos
...
γραμμένο από timos, Ιούνιος 12, 2011
Απ' ότι φαίνεται, τώρα που μάθαμε τη λάσπη στη Νάουσα, ο καιρός θα θελήσει να μας κάνει ακόμα πιο καλούς! Φέρτε μαζί κανένα αδιάβροχο!!
timos
...
γραμμένο από timos, Ιούνιος 11, 2011
Ευχαριστούμε παίδες!

Υπάρχουν ακόμα μερικές θέσεις για οποιον το σκέφτεται!
0
...
γραμμένο από takasi , Ιούνιος 11, 2011
Γιουπιιιι γιουπιιιι!!!! μπραβο ρε σεις αλλα δεν σας προλαβα φευγω για παρνασσο αν το αλλο σκ γινει θα τα πουμε αλλα θα ανεβω μονο αν ερθει και η ψυχη του γελιου ποιος αλλος απο τον GIIIAAPLEEEES(περαστικα)
0
...
γραμμένο από Ακης, Ιούνιος 11, 2011
ρε Sexylady,πας καλα;;
δεν ειναι κανενας υποχρεωμενος να σκαψει.
Εδω γινεται παρουσιαση του event,
αν θες να δεις τα μονοπατια,πηγαινε στην καταλληλη κατηγορια.

Παιδες,ενα μπραβο δεν θα σας ξεκουρασει,αλλα χαλαλι,θα το πωsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gif
να δουμε ποτε θα αξιωθουμε να ρθουμε
0
...
γραμμένο από Σ.Βλάχος, Ιούνιος 10, 2011
να υποθεσω οτι θα ακολουθησει και άλλη riding day? εεε?? boyz?
fot_zy
...
γραμμένο από fot_zy, Ιούνιος 10, 2011
bravo se olous!!!!!!posa km. einai apo athina mexri ekei..kai posh wra????? kai an exei upologisei kaneis kai tis venzines pigene -ela poso einai...euxaristwwww....
timos
...
γραμμένο από timos, Ιούνιος 10, 2011
Ante wake up?? Τι λέει αυτός ρε? smilies/angry.gif
0
...
γραμμένο από Sexylady, Ιούνιος 10, 2011
Ti me niazei pios skavei? Ti skavei de lete!!! Almata? Burms? Trails? Posa km ? Ante wake up!!
Tomas
...
γραμμένο από tomasz, Ιούνιος 10, 2011
brawo guyz , kalo riziko smilies/wink.gif

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy