Τετάρτη 15 Μαϊ 2024

Who's Online

Now online:
  • 51 guests


Team G Cross Honda is Done

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

Η ομάδα G Cross Honda  σταμάτησε.

Minaar,  Fairclough & Lehikoinen ψάχνουν καινούρια στέγη. Με σχετική ανακοίνωση της Honda επιβεβαιώνεται πως ομάδα G Cross Honda δεν θα συνεχίσει τις δραστηριότητες της.

Η εταιρία 23 Degrees Sports Management, η οποία είχε αναλάβει εκ μέρους της Honda Racing Corporation να διαχειρίζεται και να διοικεί τις διεθνείς δραστηριότητες αγωνιστικού  mountain bike, επιβεβαιώνει πως το πρόγραμμα δεν θα έχει μέλλον πέρα από το 2007.

Σύμφωνα με τη δήλωση που δημοσίευσε  η Honda Racing Corporation.....................................

Σύμφωνα με τη δήλωση που δημοσίευσε  η Honda Racing Corporation

"Πρώτα απ΄ ‘όλα θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον διευθυντή της ομάδας Martin Whiteley, αναβάτες Greg Minnaar, Matti Lehikoinen, Brendan Fairclough & Cyrille Kurtz και το ταλαντούχο τεχνικό προσωπικό της 23 Degrees Sports Management για την πλήρη κατανόησή τους και τη συνεργασία στην πρόκληση’ συμμετέχοντας σε μια εντελώς καινούρια αγωνιστική κατηγορία για τη Honda.

Σαν κατασκευαστής μηχανών,  είχαμε επιτύχει την προσέγγιση αυτής της πρόκλησης με την εφαρμογή της τεχνολογίας μας που έχει καλλιεργηθεί από την ανάπτυξη μηχανών ,  και να φτάσει κάποια ανατροφοδότηση προς την τεχνολογία μηχανών μας ήταν ένας από τους σκοπούς της εισόδου μας μέσα στον τομέα του Downhill mountain bike.  Η αρχική "RN01" τεχνολογία παραδείγματος χάριν, πλαίσιο και αναστολή, σχεδιάστηκε παίρνοντας στοιχεία από την τεχνολογία μηχανών δρόμου, συμπεριλαμβανομένου ενός πολύ ειδικού κεντρικά τοποθετημένου κιβωτίου ταχυτήτων που είναι σε θέση να αλλάξει ταχύτητα  οποιαδήποτε στιγμή. Αυτά βελτιώθηκαν επανειλημμένα, και ολοκληρώθηκαν όπως περιμέναμε και ελπίσαμε όταν αρχίσαμε αυτό το πρόγραμμα πίσω το 2000. Η ακρίβεια της κατεύθυνσης, και η προσέγγισή μας, έχουν επικυρωθεί από το γεγονός ότι είμαστε η υπ’ αριθμόν ένα διεθνής ομάδα τα προηγούμενα 2 έτη, και  αυτό αποδεικνύεται  από τα αποτελέσματα αγώνων συμπεριλαμβανομένης της απόκτησης του NORBA τίτλου (2004) και του τίτλου Παγκόσμιου Κυπέλλου UCI (2005).

Πάλι, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλα τα μέλη και τα πρόσωπα της ομάδας σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, και  θέλουμε όλα τα μέλη της ομάδας να στοχεύουν στην επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις που βάζουν σαν στόχο. Εκτιμάμε βαθειά τη συνεργασία και τη θερμή καθοδήγηση που λάβαμε ως επιχείρηση και από την αγωνιστική σκηνή  και από τη βιομηχανία ποδηλάτων, επιτρέποντάς μας να μάθουμε πολλά κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, και φυσικά, εμείς εκτιμάμε πολύ και σεβόμαστε τη θερμή και ειλικρινή εκτίμηση των προσπαθειών μας από τους οπαδούς  της ομάδας G Cross Honda, η οποία ήταν προφανής σε κάθε αγώνα που παρευρεθήκαμε."

Δήλωση από τον υποδιευθυντή της 23 Degrees Sports Management Martin Whiteley:

"Η ομάδα G Cross Honda υπήρξε ένα πολύ σημαντικό μέρος της διεθνούς αγωνιστικής σκηνή κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 4 ετών, και οι επιτυχίες έχουν τεκμηριωθεί καλά. Εντούτοις, σκέφτομαι ότι η μέγιστη επιτυχία του προγράμματος είναι ο τρόπος με τον οποίο έχει ζητήθει από τους συμμετέχοντες (αναβάτες, οπαδούς, media, χορηγούς) να εξετάζουν το αγώνισμα αυτό μας υπό άλλη οπτική γωνία, και για να σκέφτεται με ανοιχτό μυαλό όσον αφορά την αγωνιστική  την τεχνολογία και την προσέγγιση στον αγώνα. Σαν επιχείρηση χρωστάμε πράγματι ευγνωμοσύνη στην Honda Racing Corporation για την εμπιστοσύνης της στις δυνατότητές μας να πραγματοποιήσουμε τους στόχους τους, αλλά είμαστε επίσης εξαιρετικά ευγνώμονες των στους co-sponsors που συνέβαλαν μέσα στις προσπάθειές μας, δηλαδή Alpinestars, Maxxis, Showa, Formula, Mavic, Funn, SDG, SRAM, Motorex, Sapim, PowerBar, Chris King και ODI.

Θέλω επίσης να αποδώσω ιδιαίτερο φόρο στους ταλαντούχους αναβάτες και το προσωπικό που έχουν αποτελέσει μέρος της παγκόσμιας ομάδας από το 2004, δηλαδή αναβάτες Greg Minnaar, Matti Lehikoinen, Brendan Fairclough και Cyrille Kurtz, καθώς επίσης και στους μηχανικούς  Mike Van Zyl, Mark Maurissen και Adam Bonney, οδικός διευθυντής Paul Schlitz και φωτογράφος Gary Perkin.  Οι συνεισφορές τους είναι ανεκτίμητες."

Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy