Κυριακή 28 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 180 guests


2 Days To Go......Σαλαμίνα Here We Come

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

Ήρθε ο καιρός να βρούμε “The essence of freeride”..αφήστε λοιπόν τις ίντριγκες – τις ελιές – τις δουλειές και ελάτε να feed off each other στο Freeride Contest που θα γίνει στα Κανάκια της Σαλαμίνας. Η εταιρία Kassimatis Cycling διοργανώνει τελικά ένα Freeride Contest με απλό και φιλικό χαρακτήρα σε μία jammin’ φάση, στο οποίο θα δώσει και έπαθλα. Το Jeep της Redbull εκεί……speekaz από τον Τάκη και τον Momo (Leader των Planet X).

Δυο μέρες έμειναν μέχρι το πολυπόθητο event … Η Planet X Santa Cruz Team είναι εδώ. Backflip – 360 – Tailwhip θα είναι τα πιο ελαφριά Trix που θα δούμε στα Κανάκια της Σαλαμίνας. Δυο μέρες στη Μύκονο ήταν αρκετές για τους τέσσερις αναβάτες της Planet X Santa Cruz Team, για να κάνουν όσα tailwhip δεν θα κάνουμε σε όλη μας τη ζωή (για μένα μιλάω). Extreme riding στη πόλη της Μυκόνου, άλματα από steps, μια επίσκεψη στα μεταλλεία, άλματα από και προς βράχια δίπλα στη θάλασσα και τεράστια drops από παλιούς μύλους κατέληξαν να φτιάχνουν leaps και heaps με τον K.os και τον Kamil.. Πίσω από κάθε κόλπο και ο φωτογράφος μαζί με τον cameraman να αποθανατίζουν τους Γάλλους στην ελληνική μας πραγματικότητα. Κάποιο από το υλικο αυτό θα παρουσιαστεί και μέσα από το site μας ….

Για να καταλάβετε το μέγεθος και το επίπεδο των αλμάτων αρκεί να σας πούμε πως σε ανάλογο event στο Des’ Alpes μάζεψε 4000 άτομα. Έλάτε λοιπόν να διαγωνιστείτε, να δείτε, να χωθείτε τελοσπάντων όπως μπορείτε.

Keep jumpin’ , it’s good for your style

Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy