Τρίτη 30 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 37 guests


Eκλογές Ε.Ε.Ο.Π. [update]

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

eeop-3-150x150Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα οι πρώτες εκλογές και η πρώτη γενική συνέλευση των μελών της Ε.Ε.Ο.Π.

  • Δικαίωμα συμμετοχής και υποψηφιότητας στις εκλογές έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου.
  • Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. θα πρέπει να στείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . H προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας λήγει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Μετά τη λήξη της προθεσμίας καμία υποψηφιότητα δεν θα γίνεται δεκτή.
  • Για όσα μέλη αδυνατούν να προσέλθουν αλλά επιθυμούν να ψηφίσουν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, το οποίο θα πρέπει να το δηλώσουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. εώς την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου. Μετά τη λήξη της προθεσμίας καμία δήλωση δεν θα γίνεται δεκτή.

Οι εκλογές θα γίνουν στο Γκάζι στο καφέ της Τεχνόπολης παράλληλα με την έκθεση Athens Bike Festival και ώρα 09:00 το πρωί. Ωρα προσέλευσης 08:30.

Υπενθυμίζεται ότι:

  • Δικαίωμα συμμετοχής και υποψηφιότητας στις εκλογές έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου.
  • Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. θα πρέπει να στείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . H προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας λήγει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Μετά τη λήξη της προθεσμίας καμία υποψηφιότητα δεν θα γίνεται δεκτή.
  • Για όσα μέλη αδυνατούν να προσέλθουν αλλά επιθυμούν να ψηφίσουν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, το οποίο θα πρέπει να το δηλώσουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. εώς την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου. Μετά τη λήξη της προθεσμίας καμία δήλωση δε θα γίνεται δεκτή.
  • Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εφορευτική επιτροπή πρέπει να το δηλώσουν εώς την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.
  • Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για ελεγκτική επιτροπή (επιτροπή 3 μελών, διαβάστε άρθρο 10 του καταστατικού http://www.mtbhellas.gr/katastatiko/ ) πρέπει να το δηλώσουν εώς την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Μετά το πέρας των εκλογών και της γενικής συνέλευσης θα κληρωθούν σε όσους συμμετάσχουν (είτε ηλεκτρονικά είτε με κατ'ιδίαν παρουσία) ποδηλατικά προιόντα από την Σκωτσέζικη εταιρία ρουχισμού Endura καθώς και το φως X1 LED της Glowworm
Σχόλια (4)Add Comment
haristheodoropoulos
...
γραμμένο από haristheodoropoulos, Σεπτέμβριος 18, 2013
Οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. και την Ελεγκτική επιτροπή της Ε.Ε.Ο.Π. είναι οι εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο

Γιαννόπουλος Ιωάννης (Ζαν)
Θεοδωρόπουλος Χαράλαμπος
Καλαβρίας Γεώργιος
Μαρίνος Ιωάννης
Παναγούλιας Φώτιος
Παπαδακάκης Μιχαήλ
Πλιάκος Αρίστος
Σκαρής Φώτιος
Τσινάρογλου Ελευθέριος
Τσιντσικλόγλου Τιμόθεος
Ελεγκτική Επιτροπή

Βεργυρής Δημήτριος
Νικολαίδης Νικόλαος
Κουννάς Ιωάννης

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.Σας περιμένουμε όλους στο καφέ της Τεχνόπολης στο Γκάζι Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 08:30(έναρξη συνέλευσης 09:00)

haristheodoropoulos
...
γραμμένο από haristheodoropoulos, Σεπτέμβριος 14, 2013
Σας ενημερώνουμε πως τα θέματα που θα τεθούν υπό συζήτηση κατά τη γενική συνέλευση των μελών είναι τα εξής:

Απολογισμός πεπραγμένων προσωρινής διοίκησης Ε.Ε.Ο.Π.
Οικονομικός απολογισμός προσωρινής διοίκησης Ε.Ε.Ο.Π
Απόφαση τροποποίησης καταστατικού
Πειθαρχικός έλεγχος μελών
haristheodoropoulos
...
γραμμένο από haristheodoropoulos, Σεπτέμβριος 09, 2013
Σας ενημερώνουμε πως:

Παράλληλα με την εκλογή του νέου Δ.Σ θα γίνει και η εκλογή της ελεγκτικής επιτροπής που θα απαρτίζεται από 3 τακτικά μέλη. Διαβάστε σχετικά το άρθρο 8 του κεφαλαίου Ε του καταστατικού μας (http://www.mtbhellas.gr/katastatiko).Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την ελεγκτική επιτροπή πρέπει να αποσταλούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. '> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. εως την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου. Μετά το πέρας της ημερομηνίας καμία δήλωση δεν θα γίνεται δεκτή

Όσα απο τα μέλη επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εφορευτική επιτροπή των εκλογών , μπορούν να το δηλώσουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. '> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. εώς την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου
haristheodoropoulos
...
γραμμένο από haristheodoropoulos, Σεπτέμβριος 07, 2013
Όπως έχει ήδη αναφερθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες εκλογές και η πρώτη γενική συνέλευση των μελών της Ε.Ε.Ο.Π. Οι εκλογές θα γίνουν στο Γκάζι στο καφέ της Τεχνόπολης παράλληλα με την έκθεση Athens Bike Festival και ώρα 09:00 το πρωί. Ωρα προσέλευσης 08:30.

Υπενθυμίζεται ότι:

1)Δικαίωμα συμμετοχής και υποψηφιότητας στις εκλογές έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου.
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. θα πρέπει να στείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. '> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . H προθεσμία υποβολής υποψηφιότητας λήγει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. Μετά τη λήξη της προθεσμίας καμία υποψηφιότητα δεν θα γίνεται δεκτή.
2)Για όσα μέλη αδυνατούν να προσέλθουν αλλά επιθυμούν να ψηφίσουν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, το οποίο θα πρέπει να το δηλώσουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. '> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. εώς την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου. Μετά τη λήξη της προθεσμίας καμία δήλωση δεν θα γίνεται δεκτή.

Μετά το πέρας των εκλογών και της γενικής συνέλευσης θα κληρωθούν σε όσους συμμετάσχουν (είτε ηλεκτρονικά είτε με κατ’ιδίαν παρουσία) ποδηλατικά προιόντα από την Σκωτσέζικη εταιρία ρουχισμού Endura καθώς και το φως X1 LED της Glowworm

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy