Δευτέρα 29 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 105 guests


Respect team . Free your ride event στα Κανάκια Σαλαμίνας

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

Οι Respect κέρδισαν και πάλι το σεβασμό μας.......

Άφωνους μας άφησαν για άλλη μια φορά οι διαγωνιζόμενοι στα Κανάκια της Σαλαμίνας. Άλλο ένα πετυχημένο event των Respect κέρδισε τις εντυπώσεις με το επίπεδο των αναβατών να ανεβαίνει όλο και περισσότερο όπως και το μέγεθος των αλμάτων.Ακόμη περισσότερος κόσμος αγκάλιασε το γεγονός και η παρουσία των media μας δίνουν να καταλάβουμε πως το freeride έχει αρχίσει να παίρνει μια άλλη διάσταση. Πλάνα από το event προβλήθηκαν στις εκπομπές Κίτρινο Τύπο & Όλα 7 και οι αναβάτες του Team Respect που βρέθηκαν στις εν λόγω εκπομπές είπαν “τα δικά τους” δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε πολιτικά  και μη πρόσωπα να μάθουν τι πάει να πει Freeride.

Κάντε κλίκ εδώ για εμφάνιση των φωτογραφιών του event

Στην ήδη υπάρχουσα πίστα προστέθηκε μια ξύλινη ράμπα & ένα τεράστιο double άλμα 8 μέτρων  και ύψους 4,5 μόνο για τους πιο τολμηρούς. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των αλμάτων και των stunts είναι έμπνευση της Team Respect και βοήθησαν για την κατασκευή της πολλοί φίλοι του αθλήματος. Στο ζέσταμα για την εκτέλεση των αλμάτων συμμετείχαν πάνω από 15 άτομα αλλά στο τέλος διαγωνίστηκαν μόνο 8 λόγω της δυσκολίας της πίστας και 2 τραυματισμών. Τις τρεις πρώτες θέσεις στο βάθρο των stuntmen πήραν 1ος  ο Καμίλ, 2ος Νώντας , 3ος Πολατίδης. Την απονομή έκανε η ολυμπιονίκης Όλγα Βασδέκη εκφράζοντας το θαυμασμό της για το νέο αυτό extreme sport.Το speekaz έκανε ο Δημήτρης “ανάπηρος” Αναγνώστου του DVD περιοδικού Be Exposed. Παρούσα ήταν και το γνωστό μοντέλο Όλγα Φαρμάκη που πόζαρε στο φακό του Ant1 όλο νάζι. Παρών ήταν και ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μαζί με τη γυναίκα του Kim οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι να υποστηρίξουν παρόμοιες διοργανώσεις.

Σε όλα αυτά βέβαια συμβάλλουν και οι χορηγοί που πιστεύουν σε τέτοιες διοργανώσεις και ενισχύουν όλα αυτά τα extreme event. Στη Σαλαμίνα συγκεκριμένα βρέθηκε η Redbull με τα MWatt μουσικής της, ένα βαν για μεταφορές και μοίραζε αναψυκτικά Redbull σε όλους του διαγωνιζόμενους και παρευρισκόμενους. Η Jeep χορήγησε 7 Jeep Wrangler που στήθηκαν στο χώρο αριστερά και δεξιά των αλμάτων και υποσχέθηκε να υποστηρίξει  οικονομικά μελλοντικά event. Ο Κασσιμμάτης έδωσε πάλι το βροντερό παρών καθώς έχει αποδείξει και με το παραπάνω πως αγαπάει το freeride και βρίσκεται σε όλες τις dirt διοργανώσεις. Ακόμη δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τον ποδηλατικό σύλλογο Γ.Ν.Ο. Σαλαμίνας και το δήμαρχο που βοήθησαν στην οργάνωση  και μεταφορά υλικού με μηχανήματα για την κατασκευή των αλμάτων.

Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy