Δευτέρα 29 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 143 guests


Dirfis Riding Day 3/7...powered by tsirikosbikes.gr

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

3rd_dirfis_riding_day_03Καινούριος μήνας μπαίνει και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει παρά με ένα ακόμα Dirfis Riding Day, μια μέρα δηλαδή, που για όσους δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται, απλά λιώνουμε στο ποδήλατο, απολαμβάνουμε φύση και βουνό, καλή παρέα... εεε... πίνουμε και καμιά μπύρα στο τέλος αν τύχει!! (τυχαίνει!)

Κυριακή 26-6 report
Για την Κυριακή που μας πέρασε τα προγνωστικά όλα είχαν ένα μεγάλο παχύ σύννεφο πάνω ακριβώς από την κεντρική Εύβοια, και ενώ όλοι σχεδόν είχαν ήλιο, το πρωί εμείς φάγαμε αρκετή βροχή και πολύ αέρα. Μερικοί ήρθαν και έφυγαν, άλλα όσοι έμειναν αποζημιώθηκαν γιατί μετά τις 12.30 τα σύννεφα διαλύθηκαν, ο αέρας έπεσε, η λάσπη στέγνωσε αρκετά και το έδαφος ήταν το πλέον ιδανικό για να απολαύσει κανείς ωραίο κράτημα, χωρίς σκόνη και τελικά μέχρι τις 5 το απόγευμα χορτάσαμε κατεβασιές. Η κατάβαση και το μπάνιο βέβαια στην Αγία Ειρήνη ακυρώθηκαν για ευνόητους λόγους, αλλά θα το κάνουμε αυτή την Κυριακή! 

Μερικές φωτογραφίες από το Riding της Κυριακής


Συμμετοχές τέλοςΛυπούμαστε, αλλά για αυτή την Κυριακή το team έκλεισε κιόλας. Μη στεναχωριέται κανείς, θα ακολουθήσουν αρκετά riding dayz για να χορτάσουν όλοι! Ευχαριστούμε και stay tuned για τα επόμενα...


Κυριακή 3-7-11 και το 4ο Dirfis Riding Day, πάντα ...powered by tsirikosbikes.gr, έρχεται!!
Ήδη αρκετοί έχουν δηλώσει συμμετοχή πριν καν βγει αυτή η καθυστερημένη ανακοίνωση. Ο καιρός θα είναι όπως φαίνεται ο ιδανικότερος με συννεφιά, αλλά όχι βροχή. Αυτό σημαίνει πολλές μα πολλές καταβάσεις χωρίς πολύ ιδρώτα και κούραση από την αφόρητη ζέστη, σαν κι αυτή που είχαμε στο 2ο Riding Day. 
Όσοι ενδιαφέρεστε να έρθετε δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα και πείτε μας αν είστε μέσα και για το μπάνιο που θα ακολουθήσει μετά. Λεπτομέρειες για όλα όσα θέλετε να ξέρετε μπορείτε να βρείτε στα προηγούμενα άρθρα στα παρακάτω λινκς:

Dirfis Riding Day 26/6...powered by tsirikosbikes.gr

2nd_dirfis_riding_day_24

Dirfis Riding Day 19/6...powered by tsirikosbikes.gr

dirfis_riding_dayz_art3_black_square

Dirfis Riding Dayz ...powered by TsirikosBikes.gr

dirfis_riding_dayz_4site

Και το πιο εντυπωσιακό απ' όλα...
αυτό που όλοι περιμέναμε με αγωνία... το πρώτο επίσημο video teaser για το Dirfis Gravity Park και τα Dirfis Riding Dayz powered by tsirikosbikes.gr είναι πλέον πραγματικότητα και είναι στον αέρα thanks to Τόμας Κριστόφικ από τους 3RideBros

Enjoy it...



Η προσπάθεια για τη δημιουργία του Dirfis Gravity park έχει καινούρια χορηγία!!!
Το Κέντρο Εμπορίου & Βιομηχανίας "MARINOS"
(site υπό κατασκευή), στο Σχηματάρι Βοιωτίας, στηρίζει την προσπάθειά μας και μας χορηγεί με εργαλεία, απαραίτητα για το δύσκολο έργο που κάθε εβδομάδα κάνουμε πάνω στο βουνό. Είναι κάτι που μας έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα και ευχαριστούμε τον Αλέκο, υπεύθυνο της εταιρίας και ποδηλάτη που έχει έρθει αρκετές φορές στη Δίρφη, για το πρώτο μας αλυσοπρίονο, πριόνι χειρός και σφυρί, με τα οποία εχθές, στο κλασικό building day της Τετάρτης, καταφέραμε να φτιάξουμε την πρώτη ξύλινη γέφυρα στο τέλος των καινούριων μονοπατιών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντρέα από την Κύπρο "Pette", στον Άλεξ από τον Άη Στράτη (!!) και στον Big Bear για τη σημαντική βοήθεια της κατασκευής της γέφυρας και όχι μόνο!!

Να υπενθυμίσουμε πως στη δημιουργία του πάρκου έχουν συνεισφέρει και το κατάστημα Low & Flow με τις εταιρίες Morewood Bikes, Spank, Atomlab.

Ενώ, το πιο σημαντικό απ' όλα, όλα τα Dirfis Riding Dayz είναι powered by tsirikosbikes.gr και τον ευχαριστούμε θερμά για άλλη μία φορά για την υποστήριξή του από την αρχή που υπάρχει το downhill.gr και τη μοναδική βοήθεια που μας έχει προσφέρει σε οτιδήποτε έχουμε προσπαθήσει να υλοποιήσουμε από το 2006 μέχρι και σήμερα! 

Δείτε μερικές φωτογραφίες και από το building day της Τετάρτης και σας περιμένουμε την Κυριακή για bike!



dirfis_riding_dayz_art1_final
Σχόλια (2)Add Comment
timos
...
γραμμένο από timos, Ιούλιος 01, 2011
Συμμετοχές τέλος! Λυπούμαστε, αλλά για αυτή την Κυριακή το team έκλεισε κιόλας. Μη στεναχωριέται κανείς, θα ακολουθήσουν αρκετά riding dayz για να χορτάσουν όλοι! Ευχαριστούμε
timos
...
γραμμένο από timos, Ιούνιος 30, 2011
και μη ξεχνάτε πως στο φόρουμ υπάρχει η ενότητα για όσους δεν έχουν όχημα και ψάχνουν τρόπο να έρθουν, ή για όσους θέλουν να μοιραστούν τα έξοδά τους και έχουν χώρο να πάρουν κάποιον... μπείτε στο dh.gr forum

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy