Δευτέρα 29 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 110 guests


Dirfis Riding Day 26/6...powered by tsirikosbikes.gr

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

2nd_dirfis_riding_day_24Την Κυριακή που μας πέρασε άλλο ένα Dirfis Riding Day ...powered by tsirikosbikes.gr πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, ενώ άλλη μία Κυριακή γεμάτη pure riding έρχεται για να μας κρατήσει σε φόρμα και να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τη μιζέρια της καθημερινότητας, να βρεθούμε με φίλους στη φύση και να απολαύσουμε στιγμές χαλάρωσης και έντασης ταυτόχρονα στο καταπράσινο αυτή την εποχή βουνό της Δίρφης! 

Μερικές φωτογραφίες από το riding day μπορείτε να δείτε στο gallery και στο facebook


Αλλαγή ωραρίου και... ποιος ψήνεται για μπανάκι μετά το riding?!
Λόγω της ζέστης που φάγαμε την Κυριακή, σκεφτήκαμε πως μία καλή βουτιά στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου δε θα ήταν άσχημη ιδέα. Ήδη πολλοί έψαχναν τρόπο και παραλία για να πάνε να δροσιστούν μετά το ποδήλατο, εμείς σαν downhill.gr έχουμε την ίδια δίψα και επειδή η Δίρφης είναι βουνό που μπορεί να συνδυάσει και θάλασσα, από αυτή την Κυριακή 26-6 εφαρμόζουμε το σχέδιο Β που περιλαμβάνει uplift και downhill από τις 10π.μ. μέχρι τις 5μ.μ. και στις 5 και κάτι το βανάκι με 10 άτομα ξεκινάει για το καταφύγιο, από όπου ακολουθεί κατάβαση 12 χιλιομέτρων και 1000 υψομετρικών μέτρων από χωματόδρομο με το ποδήλατο φυσικά, άφιξη στην παραλία της Αγίας Ειρήνης, μπάνιο, βουτιές, αραλίκι κτλ και στις 7μ.μ. αναχώρηση και επιστροφή στη βάση των riding dayz, στο παλιό γήπεδο ποδοσφαίρου της Στενής, όπου θα υπάρχει δυνατότητα ντουζ (πιθανόν με κρύο νερό!) και αναχώρηση για τα σπιτάκια σας με γεμάτες μπαταρίες από μία ολοκληρωμένη μέρα!   

  • Δήλωση συμμετοχής οπωσδήποτε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με όνοματεπώνυμο/α και έξτρα πληροφορίες στο 6942613560 Τίμος
  • Μάξιμουμ αριθμός συμμετοχών 20 άτομα με σειρά προτεραιότητας
  • Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ το άτομο για όλη μέρα
  • Για το δρομολόγιο στην παραλία υπάρχει έξτρα επιβάρυνση 5 ευρώ ανά άτομο και χορηγούνται μπρατσάκια για όποιον δεν ξέρει μπάνιο!
  • Μάξιμουμ αριθμός ατόμων για την παραλία 10 άτομα, οι 10 πρώτοι που θα δηλώσουν στο e-mail πως είναι μέσα και για παραλία.
Για την κατάβαση προς την παραλία της Αγίας Ειρήνης θα υπάρχει οδηγός ώστε να μη χαθεί κανείς (αν και είναι δύσκολο) και καλό θα είναι ο καθένας να έχει μία τσάντα πλάτης μαζί με κάτι στεγνό να φορέσει μετά, πετσέτα, μία σαμπρέλα, ένα πολυεργαλείο (θα έχει και ο οδηγός μαζί μερικά), μάσκα, αναπνευστήρα, βατραχοπέδιλα, baby oil και όποιος φορέσει μαγιώ Borat γλυτώνει τα έξτρα 5 ευρώ!


View Larger Map

Βασικές οδηγίες για τα riding dayz γενικά:
  • To downhill.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε σωματική ή υλική ζημιά προκύψει κατά τη διάρκεια των καταβάσεων. Ευθύνη έχει να σας ανεβάσει με ασφάλεια μέχρι την αφετηρία.
  • Τα μονοπάτια φτιάχνονται με κόπο, προσπαθούμε να μη χαλάμε κατασκευές, τα burm κτλ.
  • Μερικά από τα μονοπάτια υπάρχουν από παλιά και έχουν κατασκευαστεί για ορειβάτες και περιπατητές. Ακόμα όμως και σε αυτά που είναι καινούρια και είναι καθαρά ποδηλατοκαταβατικά, υπάρχει περίπτωση να συναντήσουμε ανθρώπους πεζούς. Έχουμε πάντα το νου μας, δίνουμε προτεραιότητα στον πεζό, κόβουμε ταχύτητα και περνάμε σιγά σιγά από δίπλα του, λέμε και ένα φιλικό γεια και συνεχίζουμε την πορεία μας χωρίς να ανοίξουμε κουβέντα μαζί του σχετικά με το σε ποιον ανήκουν τα μονοπάτια και γιατί είναι μέσα στη μέση ή γιατί δεν προσέχει κτλ κτλ.... αυτά προκειμένουν να τα έχουμε με όλους καλά, να συνεχίσουν να μας σέβονται όσοι το κάνουν και να μπορούμε να κάνουμε το ποδήλατό μας εκεί πάνω χωρίς προβλήματα όπως και τώρα.
  • Δεν αφήνουμε πουθενά σκουπίδια και σεβόμαστε το βουνό και τη φύση
Ραντεβού την Κυριακή στις 10π.μ. στο παλιό γήπεδο ποδοσφαίρου Στενής! Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα!

Σύντομα και ένα βίντεο teaser για να πάρετε μία γεύση...

Και μη ξεχνάμε πως βασικός χορηγός των Dirfis Riding Dayz είναι το κατάστημα tsirikosbikes.gr tsirikos_logo

dirfis_riding_dayz_art3_black_final
Σχόλια (6)Add Comment
nickzero78
...
γραμμένο από nickzero78, Ιούνιος 24, 2011
τιμο εμεις που θα ερθουμε απο σαββατο θα μπορουμε να βρουμε την αρχη του μονοπατιου?καλα με βαση τον χαρτη....
timos
...
γραμμένο από timos, Ιούνιος 24, 2011
Υπάρχουν ακόμα θέσεις!
timos
...
γραμμένο από timos, Ιούνιος 24, 2011
To link έχει την ακριβή θέση της βάσης μας...
http://maps.google.com/maps?q=...1&t=h&z=16
timos
...
γραμμένο από timos, Ιούνιος 24, 2011
όσο πάει και όσο υπάρχουμε όπως είπε και ο φίλος πιο κάτω!
0
...
γραμμένο από elisaiosg, Ιούνιος 23, 2011
Οσο υπαρχουν downhillαδες smilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif
0
...
γραμμένο από jimmys_dw, Ιούνιος 22, 2011
Bravo paidia, polu kalh kinhsh! Mexri pote tha ginetai auto?

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy