Κυριακή 28 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 140 guests


Λίστα με απατεωνίστικα ποδηλατικά site

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

scam-site-listΜεγάλη προσοχή χρειάζεται στις μέρες κατά τις online αγορές μας. Οι καιροί έχουν δυσκολέψει και πολλοί είναι αυτοί που έχουν σκοπό το εύκολο, γρήγορο και βρώμικο χρήμα. Όπως σε κάθε τομέα της αγοράς, έτσι και στον ποδηλατικό χώρο, υπάρχουν πολλά site που παρουσιάζουν μεγάλη γκάμα ποδηλάτων και εξαρτημάτων, σε φοβερά χαμηλές τιμές προκειμένου να τσιμπήσει ο ανίδεος κόσμος, να δοκιμάσει να αγοράσει ένα ποδήλατο των 3.500 ευρώ σε μία τιμή που ξεπερνάει μόλις τα 1.000 ευρώ, να βάλει την πιστωτική καρτούλα του και να περιμένει κάποια στιγμή να παραλάβει την ολοκαίνουρια ποδηλατάρα του.

Έλα όμως που αυτή η στιγμή ποτέ δε φτάνει και τότε αρχίζουν τα e-mail που ποτέ δε δέχονται απάντηση, αρχίζει το ψάξιμο και το σκάλισμα, μέχρι ο κακομοίρης να καταλάβει πως μόλις πέταξε ένα χιλιάρικο στο λογαριασμό κάποιου, που δεν ξέρει ούτε ποιος είναι, ούτε που βρίσκεται και δε μπορεί να απευθυνθεί κάπου για να βρει το δίκιο του. 

Αυτά τα site συνήθως δε δέχονται paypal, ούτε κάποιον άλλο ασφαλή τρόπο πληρωμής και δέχονται μόνο visa ή κάτι παρόμοιο. Κάτι από το οποίο να μη μπορέσει κανείς να τους βρει ή να τους εντοπίσει και να διεκδικήσει τα χαμένα χρήματά του.

Αν παρατηρήσετε καλά, έχουν όλα την ίδια δομή, τις ίδιες εταιρίες και ίδιο στήσιμο, απλά αλλάζουν τα γραφικά και τα logo!

Μία πρόσφατη λίστα με τέτοια ποδηλατικά site είναι η παρακάτω... προσοχή στις online αγορές σας!

  1. bigstock_fraudglobal-cycles.com
  2. agusani.com
  3. echocycle.net
  4. starscycle.net
  5. excellent-cycles.com
  6. avega-cycles.com
  7. solid-bike.com
  8. genius-cycles.com/
  9. andrian-cycles.com
  10. toni-cycles.com
  11. percian-cycles.com
  12. deni-sports.com
  13. anggi-riangga.com
  14. bicycle-jaya.com
  15. junaidisport.com
  16. ardirasport.com
  17. axelasport.com
  18. arenanusantara.com
scam_auctions_small pay attention!


Σχόλια (1)Add Comment
0
...
γραμμένο από Glafcos, Αύγουστος 17, 2011
Pedia etixe na psaxo tixea kai gia podilata sto www.alibaba.com opou ipirxan promitheftes me poli xamiles times gia podilata akriva.
Apla sas enimerono oti katopin kai dikis mou erevnas oi promitheftes aftoi/ ta magazia tous den ipirxan kan stis xores apo opou isxirizontan, sinithos apo malesia, thailandi, kina ktl...

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy