Δευτέρα 29 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 111 guests


Λειτουργία Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

3_5_pigadia_photoΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΚ «3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ» ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Το Χιον. Κέντρο «3-5 Πηγάδια», εν όψει του αγώνα ποδηλασίας «MEGA DOWNHILL» που θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου με αφετηρία την κορυφή του ΧΚ και τερματισμό τη Νάουσα , θα λειτουργήσει από τις 9:00 μέχρι τις 16:00, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου.
Επίσης, ο αναβατήρας θα λειτουργήσει και την Δευτέρα 13 Ιουνίου για τους προσκυνητές του Αγίου Πνεύματος , τους ποδηλάτες , ορειβάτες και όλους τους φίλους του βουνού.


Ειδική προσφορά για τους λάτρεις του downhill από το ΧΚ !!
  • Μία διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο «Πηγάδια» και κάρτα αναβατήρα για μία ημέρα: 31 € το άτομο.
  • Μία διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο «Πηγάδια» και κάρτα αναβατήρα για δύο ημέρες : 39 € το άτομο.
  • Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο «Πηγάδια» και κάρτα αναβατήρα για μία ημέρα : 49 € το άτομο.
  • Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο «Πηγάδια» και κάρτα αναβατήρα για δύο ημέρες : 55 € το άτομο.
Σχόλια (15)Add Comment
0
...
γραμμένο από tommmi, Ιούνιος 03, 2011
Σοβαρα τωρα..αυτο που μας ξεχωριζει απο τα αλλα bike parks και αποτελει τη ειδοποιο διαφορα με τα πηγαδια ειναι οτι πουθενα στο κοσμο στο τερματισμο της διαδρομης δεν παιζει ΠΟΥΤΙΓΚΑ....smilies/grin.gif....για το λογο αυτο αποφασιζω και διαταζω να δοθει στο πρωτο νικητη μια πουτιγκα με εξτρα σιροπι και κανελα... στο δευτερο 2 μπαλες παγωτο με σαλεπι(παιδια μπαινω μεσα πιστεψτε με!!!)..και στο τριτο μια ολοκληρη καριοκα...σε ολους τους συμετεχοντες εκτος απο αφθονο νερο θα δοθει και....χυμα τραχανας..απο την κυρια Μαγδα...smilies/cheesy.gif...καλη επιτυχια σε ολους...

υ.γ μητσο που εισαι απο "νησι" εσυ αγορι μου αν θελεις να αλλαξεις η πουτιγκα με το παγωτο κατι θα κανουμε...!!!!!smilies/wink.gif
mene
...
γραμμένο από mene, Ιούνιος 03, 2011
Το μόνο σίγουρο είναι οτι οποιαδήποτε προσπάθεια και να γίνει πάντα θα υπάρχουν οι γεννημένοι απογοητεύμενοι. Επειδή τουσ καταλαβαίνω θέλω να τους προτείνω..
Leogang bike park 5 ώρες απο βενετία (30 ωρες απο ηγουμενιτσα)(day pass 45euro)
salbach one big park 5 ώρες απο βενετία (30 ωρες απο ηγουμενιτσα)(day pass 45euro)
Και για ακομα πιο απαιτιτικους Canada whistler ( δε ξέρω ωρες και τιμες) παντως εχω ακουσει οτι ειναι καλά ( κάποια θεματάκια κακής λειτουργίας θα μπορουσαμε να τα θέσουμε και εκεί...)και τέλος
σε αυτή τη σελίδα ολες οι πληροφορίες για αψεγάδιστους αγωνες http://www.uci.ch/templates/UC...w&LangId=1
DimS
...
γραμμένο από DimS, Ιούνιος 03, 2011
Παίδες όχι άλλη έριδα.
Μετρημένοι είμαστε.
chill out, καλοκαίρι είναι
0
...
γραμμένο από mc, Ιούνιος 02, 2011
Είμαι στο άθλημα σχεδόν ένα χρόνο τώρα και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί όποτε γίνεται μια ωραία φάση πρέπει κάποιος κομπλεξικός να πεταχτεί και να μας ξενερώσει με μια μαλακία του τύπου είναι πολλά τα λεφτά η ότι έσκαψε αυτός το μονοπάτι.

Σε όπιον νομίζει ότι τα λεφτά είναι πολλά να του θυμίσω ότι το downhill είναι το 2ο πιο ακριβό μη μηχανοκίνητο sport. Αυτό λοιπόν ας το σκεφτόταν πριν το ξεκινήσει και τον έχουμε μετά εδώ να μας τα πρήζει για 20 ευρό.

Και σε αυτούς που σκάψατε τα μονοπάτια μπράβο σας. Άλλα όχι να μου θες και δόξα! Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος που έπιασε το φτυάρι στα χέρια του. Μας το κάνατε και επιστήμη το να φτιάχνεις ένα berm... Άμα έχεις πρόβλημα ας μην το έφτιαχνες.

Και φτάνω εδώ που ήθελα να καταλήξω.
Δεν σου αρέσει η φάση? Σε χαλάει η παρέα μας? Τσιγκουνεύεσαι τα 20 ευρό? Μην έρθεις ρε φίλε! Να πας αλλού! Σε ανάγκασε κανείς?
0
...
γραμμένο από i.lefousis, Ιούνιος 02, 2011
Και πάλι φίλε local dider μάλλον δεν έγινε καταννοητό πως ότι γίνεται, γίνεται για το καλό του αθλήματος και των απανταχού riders - δεν γίνεται για κανενός την δόξα. Πρέπει όλοι να γνωρίζουν πως όλες οι ενέργειες που έγιναν και που θα γίνουν στο μέλλον από το MTB CLUB NAOUSA αποσκοπούν σε μια μελλοντική διοργάνωση διεθνούς επιπέδου και κύρους στην Ελλάδα. Άνθρωποι είμαστε, επαγγελματίες είμαστε, δουλειές έχουμε και τις αφήνουμε για το χόμπυ μας και ευχής έργον είναι όλοι μας (και εννοώ όλοι μας) να βοηθήσουμε ούτως ώστε να πετύχουμε κάτι διαφορετικό - άξιο λόγου. Ένα λιθαράκι βάζει ο καθένας μας (άλλο εγώ, άλλο εσύ, άλλο το downhill.gr, άλλο άλλοι φορείς κτλ) και έφτασε το άθλημα εδώ που έφτασε. Πλέον στοχεύουμε κάπου πιο ψηλά με την βοήθεια όλων.
Το σχόλιό σου ήτανε ότι θα έπρεπε η διοργάνωση και η διεύθυνση του Χ.Κ. να κάνουν παραπάνω πράγματα...δεκτόν. Αναλογίσου όμως, πριν κρίνεις δημοσίως - τουλάχιστον εμάς -, ότι αυτή τη δύναμη είχαμε τώρα και αυτά καταφέραμε...άλλωστε η διοίκηση του Χ.Κ. λαμβάνει τις αποφάσεις της όπως αυτή πιστεύει καλύτερα. Και πίστεψέ με - στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε - κάνει το καλύτερο δυνατό.
Αν πάλι κάποιος κρίνει ότι το κόστος του αναβατήρα είναι μεγάλο γι' αυτόν σε σχέση με αυτό που του παρέχεται, μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στην διοίκηση του κέντρου ή να μην έρθει. Δεν ορίζει το MTB CLUB NAOUSA τις τιμές, ή τον οποιονδήποτε τρόπο λειτουργίας.
Όσον αφορά τον αγώνα πάντως γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για τον ευχαριστηθείτε όλοι σας.
Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σου και εύχομαι να είσαι εκεί και να μείνεις ικανοποιημένος από τον αγώνα, όπως ελπίζουμε για όλους όσους παρευρεθούν εκεί.

Πληροφορίες για τον αγώνα θα βρείτε στο www.mtb-naousa.gr και φυσικά στο downhill.gr
0
...
γραμμένο από local rider, Ιούνιος 02, 2011
Προεδρε το σχολιο σου για το λιφτ μαλλον παει σε αλλον, γτ εγω δεν αναφερθηκα σε αυτο, και αυτο για την ανωνυμια, επειδη πολυ το λετε και συ και ο φιλος μου ο Dims, εμεις ετσι εχουμε μαθει να δουλευουμε ανωνυμα, ας παρει κανενας αλλος τη δοξα.
0
...
γραμμένο από i.lefousis, Ιούνιος 02, 2011
Δεν ξέρω ποιος είναι ο local rider, αλλά φίλε μου εγώ είμαι ο πρόεδρος του σωματείου που διοργανώνει τον αγώνα....ο Dims ορθά σας απάντησε ότι το λίφτ λειτούργησε καθαρά για προπονητικό σκοπό του αγώνα που έρχεται. Κατά τα άλλα αυτοί που πιάσανε τις τζουγκράνες είναι άλλοι...ανώνυμα δεν μπορεί οποιοσδήποτε να ισχυρίζεται ότι βοήθησε.
Η ουσία είναι ότι πρόκειται να διοργανωθεί ένας αγώνας υψηλού επίπέδου για τους απανταχού riders και τίποτε παραπάνω...είναι καλό για το άθλημα και οι ανυπόστατοι ισχυρισμοί και γκρίνιες (Ελληνικού τύπου)δεν βλάπτουν κανέναν παρά μόνο αυτό.
Όλοι είστε καλεσμένοι και με χαρά θα σας υποδεχτούμαι...λεπτομέρειες του αγώνα ανακοινώθηκαν ήδη παντού.
Ευχόμαστε καλό αγώνα για όλους σας, να ευχαριστηθείτε και να μπορέσουμε εμείς να καθιερώσουμε και άλλες τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις.
0
...
γραμμένο από local rider, Ιούνιος 02, 2011
Μην τρελενεσαι! Αν ησουν Local θα με γνωριζες πολυ καλα, γτ οι Local γνωριζουν ποιοι εχουν δουλεψει πραγματικα στο μονοπατι.
DimS
...
γραμμένο από DimS, Ιούνιος 02, 2011
Φιλε local rider δεν ξέρω ποιο είναι το ζόρι σου αλλά μου ζήτησαν απο το MTB-Club Naousa να γράψω κάτι εκ μέρους τους και το έκανα άμα σε πείραξε συγνώμη.Άλλη φορά θα σου ζητάω και δική σου συγκατάθεση.
Και τις προτροπές εξ αποστάσεως και της ανωνυμίας και ασφάλειας που σου προσφέρει ο υπολογιστής άσ'τες για άλλους χώρους.
Φιλικά πάντα.
Δημήτρης Σέπκας
0
...
γραμμένο από DC, Ιούνιος 01, 2011
Παίδες υπάρχει το track σε κάπου σε χάρτη;

Θα λειτουργεί το λίφτ τα Σαββατοκύριακα όπως και πέρσι;
0
...
γραμμένο από local rider, Ιούνιος 01, 2011
Dims μηπως θες να μιλησεις και εκ μερους μου; Αγορι μου παρε καμια τσουγκρανα και καθαρισε κανα μονοπατι και ασε την πολυλογια!
DimS
...
γραμμένο από DimS, Ιούνιος 01, 2011
Επίσης θα ήθελα να πω κάτι εκ μέρους του MTB-Club Naousa.
Ο εναέριος αναβατήρας του χιονοδρομικού κέντρου λειτούργησε και θα λειτουργήσει στις 4-5 Ιουνίου,
για την ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ διαδρομή του Megadownhill 2011 το οποίο ξεκινάει απο την κορυφή του Αγίου Πνεύματος και καταλήγει στην πόλη της Νάουσας.
Λειτούργησε καθαρά για προπονητικό σκοπό του αγώνα που έρχεται.
Επίσης θα λειτουργήσει και στις 13 Ιουνίου που είναι και η γιορτή του Αγ. Πνεύματος, για να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες.
Οι περσινές και προπερσινές διαδρομές του bike&Run 2009 και endurance 2010 δε θεωρούνται προσβάσιμες ή υφιστάμενες εφόσον δεν υπάρχει πλέον χάραξη-σηματοδότηση-κατασκευές-διαμορφώσεις.
DimS
...
γραμμένο από DimS, Ιούνιος 01, 2011
Οι local που κολλάνε; Αυτοί πουλάνε κάρτες;
Εδώ γίνεται μια ΠΟΛΥ φιλότιμη προσπάθεια απο την δημοτική επιχείρηση που δεν είδα να γίνεται σε κάποιο άλλο δήμο της χώρας μας, ακόμα, να εξυπηρετήσει αρχικά εμάς τους 10 τοπικούς ποδηλάτες.
Έπειτα έγινε γνωστό ότι μας εξυπηρετεί και σε άλλους ποδηλάτες όπως εσύ φίλε μου, που θέλησαν να έρθουν και να δουν τι γίνεται με το λιφτ.
Το αν θα αναπτυχθεί ένα bikepark δε γίνεται σε μια νύχτα.
Πρέπει να πάρουμε ειδική άδεια απο δασαρχείο και έπειτα απο το δήμο. ΑΛΛΑ πρέπει να έχει και κοινό να απευθυνθεί. Για αυτό οργανώνoνται αυτά τα τοπικά event για να μεγαλώσει η φάση μας.
Δεν είναι ο βαθύτερος σκοπός να πουληθούν οι κάρτες αλλα κυρίως να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα.Το Σ/Κ αυτό εργάστηκαν τουλάχιστον 10 άνθρωποι απο 40€ μεροκάμματο μας κάνει 400€ στα γρήγορα.
Βάλε κουζίνες, μπαρ, ηλεκτρικό ρεύμα, αναλώσιμα και πιστέυω πως άνετα περνάς το 1000ρικο.
Έβγαλε ο δήμος τόσα απο κάρτες; Δε νομίζω...
Ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα.
bikesnow
...
γραμμένο από bikesnow, Ιούνιος 01, 2011
θα ητανε καλο οι local kai η διεφθινσι του χιονοδρομικου να βαλουνε ενα ερπιστριοφορο μινι φορτοτι να ανικσι 4/5/6 trail με drops berms jump walle κτλπ....και μετα να αρχισι να πουλαη καρτες γιατι με το παρον trail δεν ακσιζι να πλιρονουμε και να κανουμε τοσα km...
DimS
...
γραμμένο από DimS, Μάιος 30, 2011
Και το Σ/Κ που μας πέρασε λειτούργησε και ήτανε πολύ καλή φάση.
Ευτυχώς δεν άνοιξε άδικα αφού έδωσαν το παρόν ένας τίμιος αριθμός επισκεπτών smilies/grin.gif μαζί και εγώ.
Την καινούρια διαδρομή μαζί με την endurance και το Ε4, τις σκίσαμε smilies/tongue.gif
Νομίζω πως κάτι γίνεται πλέον στο θέμα bike park...

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy