Δευτέρα 13 Μαϊ 2024

Who's Online

Now online:
  • 29 guests


MTB Ride weekend

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

img-featurednewΓια τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το mountain Ride weekend προτείνει μια φρέσκια προσέγγιση στην ιδέα του fitness holidays, συνδυάζοντας ποδηλατικές διαδρομές διαβαθμισμένης δυσκολίας στο βουνό με εξίσου ενδιαφέρουσες παράλληλες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, yoga / stretching session και παιχνίδια ικανοτήτων στη φύση. Κι όταν λέμε στη φύση δεν εννοούμε κοντά ή δίπλα της. Εννοούμε πάνω στο γρασίδι και μέσα στο δάσος!



Μετά την Κασσάνδρα Χαλκιδικής και το Ελατοχώρι Πιερίας, to mountain Ride weekend επισκέπτεται φέτος τον παραδοσιακό και προστατευόμενο οικισμό του Π. Παντελεήμονα. Απλωμένος στις πλαγιές του Κάτω Ολύμπου, με υπέροχη θέα στις ακτές της Πιερίας και τον Θερμαικό Κόλπο από υψόμετρο 700 μέτρων και μόλις 3 χλμ απόστασης από την Εθνική Οδό, αποτελεί ιδανικό προορισμό για επισκέπτες τόσο από τη Βόρεια αλλά και τη Νότια Ελλάδα.

events_mtbchallenge_topΓια τη διαμονή τους, οι συμμετέχοντας θα μοιραστούν σε έξι παραδοσιακούς ξενώνες γύρω από την κεντρική, πετρόχτιστη πλατεία και σε δωμάτια ανάλογα με τις ανάγκες τους. (δίκλινα, τρίκλινα ή και τετράκλινα για οικογένειες). Για όσους το επιθυμούν (και κατόπιν συνεννόησης για την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας) θα υπάρχει η δυνατότητα διαμονής σε σουίτα. Στις παροχές του διημέρου περιλαμβάνονται επίσης πλήρες γεύμα και πρωινό, οδηγοί και συνοδοί σε όλες τις δραστηριότητες, οχήματα υποστήριξης και τσάντα ώμου με το kit του συμμετέχοντα (T-Shirt, 2 energy bars, αναλυτικό πρόγραμμα).

Ακριβώς μετά το τέλος όλων των διαδρομών του Σαββάτου και μέσα σε δασικό πάρκο σχεδόν στην κορυφή του βουνού, θα έχουμε στήσει για εσάς ένα μικρό bike park όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε (και να βελτιώσετε!) τις τεχνικές σας ικανότητες πάνω στο ποδήλατο. Πλάγιοι κορμοί, δοκοί, στενά περάσματα, τραμπάλα ποδηλάτου, σκαλοπάτια και μικρά drops θα περιμένουν τους τολμηρούς. Εμείς απλά θα κρατάμε το χρονόμετρο!

Όλες οι δραστηριότητες του διημέρου γίνονται με την βοήθεια και την καθοδήγηση οδηγών.
Για περισσότερες πληροφορίες (ξενώνες, χάρτες, υψομετρικά διαδρομών κ.α) και δηλώσεις συμμετοχής επισκέψου το www.weekendride.gr.

Τιμή συμμετοχής : 95 ευρώ / άτομο (διαμονή σε δωμάτιο)
140 ευρώ / άτομο (διαμονή σε σουίτα)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Κουτμερίδης Στάθης 6948947569

Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy