Δευτέρα 29 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 95 guests


RedBull Rampage 2010

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Downhill World

rampage_eflier



Ξεκίνησε το 2001 και έγινε θεσμός για κάθε χρόνο με κάποια ενδιάμεσα κενά. To Red Bull Rampage έφερε το δημιουργικό και απεριόριστο ήθος του freeride mountain biking στην αγωνιστική αρένα μένοντας πάντα πιστό στις βασικές ιδέες του αθλήματος.

Ισορροπώντας πάνω σε μία κορυφογραμμή από βράχους και άμμο, κοντά στην "Παναγία" της Γιούτα (Virgin, Utah, USA), οι αναβάτες είναι ελεύθεροι να επιλέξουν όποια γραμμή τολμούν ανάμεσα σε μία καθιερωμένη πύλη έναρξης και μία γραμμή τερματισμού 450 περίπου μέτρα υψομετρικής διαφοράς! Ακριβώς ό,τι έχει γίνει ανάμεσα σε αυτά τα δύο σημεία έχει πλέον γίνει θρύλος.





brandon_semenukΟ Brandon Semenuk, νικητής το 2008, τα είχε κανονίσει όλα για το φετινό διαγωνισμό αλλά δυστυχώς θα είναι απλά θεατής στην πλαϊνή γραμμή λόγω τραυματισμού. Πολλά μεγάλα ονόματα όμως θα πάνε εκεί και θα διεκδικήσουν τις πρώτες θέσεις του βάθρου και ότι άλλο αυτό συνεπάγεται... money money! 25 αναβάτες συνολικά θα έχουν από δύο προσπάθειες την πρώτη μέρα (1 Οκτ.)  και οι 10 καλύτεροι θα περάσουν στον τελικό που θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου Κυριακή και μπορείτε να τον δείτε live στο Pinkbike και στο redbullusa.com/rampage

Οι διαγωνιζόμενοι θα κριθούν ανάλογα με το style, τη ροή και τη δυσκολία της γραμμής. Επιπλέον, ο αθλητής που θα καταφέρει το πιο εκπληκτικό κόλπο θα βραβευθεί με το "Reb Bull Rampage Best Trick Award" από την Utah Sports Commission. Ετοιμαστείτε για θέαμα!!! 

rampage2010_schedule





Σχόλια (4)Add Comment
timos
...
γραμμένο από timos, Οκτώβριος 01, 2010
Παίζει free live κάλυψη και στο freecaster
cherouvim
...
γραμμένο από cherouvim, Οκτώβριος 01, 2010
@TimXtreme: Νομίζω οτι το 10:00 MST (Finals - Run 1) είναι 19:00 GMT+2 (ώρα Ελλάδας) αλλά δεν είμαι σίγουρος με τη θερινή ώρα τι γίνεται.
cherouvim
...
γραμμένο από cherouvim, Σεπτέμβριος 30, 2010
0
...
γραμμένο από TimXtreme, Σεπτέμβριος 29, 2010
Θα ξεφυγουμε παλι..ωραια πραγματα!!Δηλαδή εμείς τους τελικούς της Κυριακής τους βλέπουμε στις 19:30??

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy