Παρασκευή 10 Μαϊ 2024

Who's Online

Now online:
  • 45 guests


Μάρκος Μπουρνιάς ο μεγάλος νικητής του 1st DHI Festival 2011

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Αποτελέσματα Αγώνων

markos_mpourniasΣκληρές αναμετρήσεις και τις δύο μέρες του αγώνα με πλούσιο θέαμα, μεγάλες ταχύτητες και δυνατές πτώσεις.

Ειδικά για τον αγώνα της 4ωρης κατάβασης αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι αθλητές που πήραν μέρος, ακόμα παραπάνω αυτοί που τερμάτισαν και ακόμα παραπάνω αυτός που κέρδισε τον αγώνα χωρίς να έχει αλυσίδα στο ποδήλατό του από τον 3ο μόλις γύρο!!!

Ο Ελισαίος Γουβής κατέβαινε την πίστα του dual slalom με μεγάλη ταχύτητα και ήταν κάτι περισσότερο από απλά θεαματικός. Είχε βρει τα πατήματά του και από τους πρώτους γύρους όλα έδειχναν πως είναι ένα απ' τα φαβορί του αγώνα. Τελικά βρέθηκε στο μεγάλο τελικό με αντίπαλο το φίλο του Μάρκο Μπού(!)ρνια και του έριξε 0,71 του δευτερολέπτου καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του βάθρου, θέτοντας έτσι τις βάσεις για το grand prize του αγώνα.

2011_3-5_pigadia_dhi_festival_055
O Μάρκος και ο Ελισαίος σε μεγάλα κέφια...
2011_3-5_pigadia_dhi_festival_059
και είναι και στην ίδια ομάδα του Μαύρου Πάρνηθα!


Ο Μάρκος βέβαια, έχοντας τη 2η θέση στο dual slalom, είχε και αυτός ένα μεγάλο κίνητρο για να δώσει το καλύτερό του στον αγώνας αντοχής. Έμεινε από αλυσίδα στον 3η κατάβασή του, προσπάθησε να βρει άλλη, αλλά τελικά αποδέχθηκε πως θα πρέπει να συνεχίσει και να τερματίσει έτσι. Ο Δημήτρης Γκαλιούρης, ο μεγάλος άτυχος του αγώνα, του έκανε στενό μαρκάρισμα από την αρχή μέχρι και τον τελευταίο γύρο, όπου επιχείρησε να καλύψει τη χρονική διαφορά που είχανε μεταξύ τους και στα τελευταία μέτρα της πίστας είχε μια άσχημη πτώση και σφοδρή κρούση σε δέντρο με αποτέλεσμα να μην τερματίσει καν και να μεταφερθεί με φορίο στο ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο Μάρκος λοιπόν κατάφερε με τη 2η θέση στο dual slalom και την 1η θέση στο S4h downhill endurance να κατακτήσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και να φύγει από τη Νάουσα με 1000 ευρώ περισσότερα στην τσέπη του!! Μπράβο Μάρκο και περιμένουμε εκείνες τις μπύρες που είπες ε!

Ο Δημήτρης Γκαλιούρης, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής ποδηλασίας με νίκες σε αγώνες XC, Road, Downhill, Megadownhill και ποιος ξέρει τι άλλο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας με σπάσιμο στη λεκάνη, σπασμένο χέρι σε 4 σημεία και πιθανόν βλάβη στο ένα γόνατο. Είναι ίσως ο πιο σοβαρός τραυματισμός που έχει γίνει σε ελληνικό αγώνα downhill και σαν κοινότητα του ευχόμαστε από καρδιάς να έχει μία γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση. Περαστικά επίσης και στους υπόλοιπους τραυματίες που σε αυτόν τον αγώνα δεν ήταν και λίγοι, καθώς ο καλός καιρός βοήθησε για μεγάλες ταχύτητες, πολύ ένταση και συχνές κόντρες μεταξύ αθλητών.

2011_3-5_pigadia_dhi_festival_007
Ο Δημήτρης Γκαλιούρης με τις γυναίκες του λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας...!


Φωτογραφίες από το αγώνα θα βρείτε στο gallery του downhill.gr. Ευχαριστούμε τους: Magda Kalomirou, Dizzee Loco, Stanislaw Kubica για τις φωτογραφίες που πήραμε από το facebook, μερικές είναι δικές μας και περιμένουμε και από άλλους που ήταν εκεί με τη φωτογραφική τους να μας τις στείλουν για να τις βάλουμε μέσα στο άλμπουμ.

Και μη ξεχάσετε πως σήμερα Τετάρτη 14/9 και την Παρασκευή 16/9 και ώρα 17:55 - 18:30 περίπου, στην εκπομπή της ΕΤ3 ‘'ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ...'' με την Έλσα Ποιμενίδου θα προβληθούν και οι δύο ημέρες του αγώνα με συναρπαστικά στιγμιότυπα, συνεντεύξεις των νικητών κ.α..

Τα αποτελέσματα του αγώνα:
3-5pigadia_2011_dual_tabs
3-5pigadia_2011_dual_results
3-5pigadia_2011_endurance_overall_results
3-5pigadia_2011_endurance_categ_results

Σχόλια (3)Add Comment
0
...
γραμμένο από Aris Evdos, Νοέμβριος 27, 2011
Νάσαι καλά μαν !

Α ρε φίρμααα !!!! χαχαχα !

Αν παίζουν φάσεις με DH και έχετε καμιά σούπερ ιδέα για γύρισμα...εδώ είμαστε !
Τίμοοοο και για σένα το λέω !!!

φιλικούς χαιρετισμούς
Άρης
DimS
...
γραμμένο από DimS, Νοέμβριος 27, 2011
Άρη πάλι καλά που ξεκινά το βίντεο με εμένα και τελειώνει με τη γυναίκα μου αλλιώς δε θα λεγε μία!
smilies/tongue.gif Φοβερό! αν και φοβόμουνα μετά απο τόσο καιρό δε θα το ανέβαζες τελικά!
Ωραίο! Περιμένουμε κι άλλα!
Keep up!
0
...
γραμμένο από Άρης Εύδος, Νοέμβριος 26, 2011
και η power version του MTB festival στα Πηγάδια... http://www.adrenalini.eu/viewtopic.php?f=7&t=61

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy