Τρίτη 30 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 45 guests


Freeride Parnitha Race 2013 [Updated]

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Νέα Αγώνων

freeride parnitha 2013 poster smallΟΠΕΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ
2ος ΑΓΩΝΑΣ, ΠΑΡΝΗΘΑ, 21/4/2013

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ!

Στα κόκκινα έχει ανέβει το θερμόμετρο στην περιοχή Μετόχι στην Πάρνηθα εν' όψη του δεύτερου αγώνα για το Open πανελλήνιο κύπελλο κατάβασης! Όλα είναι έτοιμα στο Terminator trail και αναμένονται συναρπαστικές μάχες μεταξύ των κορυφαίων αθλητών απ' όλη την Ελλάδα! Εντυπωσιακά άλματα, τεχνικά περάσματα και θεαματικά drop συνθέτουν μια διαδρομή που θα δοκιμάσει τους αγωνιζόμενους και θα κόψει την ανάσα στους θεατές.


freeride parnitha 2013 posterΓια δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας Freeride Parnitha Race αναμένεται να ξεσηκώσει θεατές και αθλητές! Παράλληλα θα υπάρχουν εναλλακτικά περάσματα (chicken run) σε όλα τα δύσκολα σημεία ώστε οι νέοι στο χώρο της κατάβασης να μπορέσουν να πάρουν -με ασφάλεια- το αγωνιστικό βάπτισμα του πυρός!



Μακελειό αναμένεται να γίνει στην κατηγορία junior με παρά πολλούς, εξαιρετικά υψηλού επιπέδου αγωνιζόμενους, να φιλοδοξούν για μια θέση στο βάθρο. Αντίστοιχα και στην κατηγορία Elite αναμένονται οριακές μάχες καθώς θα συμμετάσχουν όλοι οι κορυφαίοι αθλητές, οι οποίοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι είναι ταχύτεροι από τους πιτσιρικάδες που τα θέλουν όλα τώρα! Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί κατηγορία Master με όρια ηλικίας από τα 30 έως 39, όπου οι πιο ώριμοι αναβάτες θέλουν να αποδείξουν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους νεαρότερους... Στην κατηγορία Veteran 40+ πιο cool αναβάτες, αλλά οι μάχες θα είναι κι εκεί οριακές! Τέλος θα υπάρχει κατηγορία Hard Tail (εκτός κατάταξης πανελλήνιου κυπέλλου) γι αυτούς που ακόμη δεν έχουν κάνει το μεγάλο βήμα προς τα ποδήλατα με αναρτήσεις εμπρός-πίσω.


Παράλληλα στο χώρο του τερματισμού θα υπάρχουν εκτεταμένα paddocks με όλες τις αγωνιστικές ομάδες, αλλά και την παρουσία πολλών καταστημάτων από το χώρο του ποδηλάτου. Δυνατές μουσικές και άφθονα Red Bull για όλους, συμπληρώνουν μια ξεχωριστή αγωνιστική ημέρα.

Μετά τις απονομές θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις για δεκάδες δώρα, ενώ ο πρώτος γενικής εκτός από Κύπελλο θα παραλάβει ένα σκελετό RAM 4130 προσφορά του καταστήματος The Bikings!
ram4130 01 ram4130 02 ram4130 03


FREERIDΕ PARNITHA RACE. Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

terminator trail




DH/FREERIDE EVENT – Parnitha (2nd Open Cup Race) from Emmanouel Armoutakis on Vimeo.


Σχόλια (6)Add Comment
dimitris95
...
γραμμένο από dimitris95, Απρίλιος 17, 2013
polu top to trailer kai eidika h mousikh!!!
thumperskarow
...
γραμμένο από thumperskarow, Απρίλιος 13, 2013
Video της διαδρομής ήδη υπάρχει (Gravity freaks - Terminator), αλλά γίνονται συνεχώς βελτιώσεις... Νέο video της πίστας θα βγει τη Δευτέρα όπου θα φαίνεται και από που θα είναι η εκκίνηση. Σίγουρα θα είναι σε σημείο που θα πληροί τους κανόνες ασφάλειας. Ευχαριστούμε όσους έδωσαν το παρόν σήμερα και μας βοήθησαν με τις συμβουλές τους ώστε να βελτιωθούν αδυναμίες... Γενικά η πίστα έχει πολλά άλματα, τεχνικά περάσματα, γρήγορα κομμάτια και γερό πεταλάρισμα στο τελευταίο κομμάτι. Αύριο θα γίνει ένα ακόμη pre race riding session και συνεχίζουμε την προσάθεια για την διεξαγωγή ενός επιτυχιμένου αγώνα.
MariosMT11
...
γραμμένο από MariosMT11, Απρίλιος 13, 2013
θα υαρξει καποιο βιντεο της διαδρομης ακριβως οπως θα γινει ο αγωνας πριν ληξουν οι συμμετοχες?
priskos constantinos
...
γραμμένο από patsis, Απρίλιος 13, 2013
εγω υπολογίζω οτι η εκκίνηση θα δωθει στην δεξαμενή(μαυρη) για λόγους χώρου και ασφάλειας
0
...
γραμμένο από δημητρης λαζ, Απρίλιος 13, 2013
σε λιγο δεν θα χουμε να ζηλεψουμε τιποτα απο το εξωτερικο. απο τα ωραιοτερα τρειλερ...smilies/smiley.gif
MariosMT11
...
γραμμένο από MariosMT11, Απρίλιος 12, 2013
Η αρχη του απο που θα γινει, θα γινει στο elevator και θα το βρισκουμε απο εκει; ή θα ξεκιναει κανονικα απο πανω;

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy