Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 99 guests


Διαδρομές

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 00:01
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
enduro mtb pelion therace 03Ένας κύκλος έκλεισε, τώρα μπορώ να ξεκουραστώ και να κάνω τον απολογισμό. Το αποτέλεσμα του είναι σίγουρα θετικό αλλά δεν έχω κατανοήσει ακόμα πόσο. Αφορμή για να επεκταθεί το Enduro MTB Days ήταν η ανάγκη να περνάω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στο βουνό και τα κατάφερα... και σας ευχαριστώ πολύ.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2016 22:24
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
pelion enduro days coverΟ Οκτώβρης στο Πήλιο είναι ο καλύτερος μήνας. Μετά τις πρώτες βροχές το χώμα μαλακώνει. Η υγρασία βγάζει στην επιφάνεια έναν κόσμο που τον υπόλοιπο χρόνο μένει υπόγειος. Τα μανιτάρια του Πηλίου χρωματίζουν τη γη. Τα δέντρα παίρνουν όλες τις αποχρώσεις από το κίτρινο μέχρι το βαθύ κόκκινο και τα μονοπάτια είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφτούμε το Πήλιο!

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου το Πήλιο φιλοξενεί αθλητές και φίλους του Enduro MTB σε μια διαδρομή από τις κορυφές μέχρι την παραλία! 19χλμ μονοπατιού θα μας περάσουν από δάση οξιάς και κωνοφόρων, σημεία με χαμηλή βλάστηση, ελαιώνες που καλλιεργούν εδώ και εκατοντάδες χρόνια οι Πηλιορείτες και θα καταλήξουμε στην παραλία των Καλών Νερών.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 22:07
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
enduro days pelion prologue 10Long Story Prologue Trail (600m. dist. -67m. alt. gain)

Δεν είναι μόνο το μήκος που δίνει το όνομα σε αυτό το μονοπάτι. Είναι κυρίως η μεγάλη ιστορία που κουβαλάει από τις γενιές των ανθρώπων που το έχτισαν και το περπάτησαν.


Ξεκινάει πάνω από το χωριό Μηλιές και καταλήγει στην παραλία των Καλών Νερών. Εμείς για την κατατακτήρια διαδρομή θα χρησιμοποιήσουμε το τελευταίο τμήμα. Μήκους 600 μέτρων.

Σελίδα 4 από 13