Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 80 guests


Παρουσίαση Downhill Tracks

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2012 14:12
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
farsalaΗ αρχή έγινε με το μονοπάτι που φτιάχνουν τα παιδιά κοντά στη Θήβα. Πολύ building πέφτει αυτή τη περίοδο και σκοπός μέσα από αυτά τα άρθρα είναι να γίνουν γνωστά αυτά τα μέρη ώστε να πάει όποιος θέλει να κάνει ποδήλατο και φυσικά... μα φυσικά, να βοηθήσει κιόλας αν οι εκεί local χρειάζονται κάτι και κατόπιν συνεννόησης μαζί τους! 

Περιμένουμε και τη δική σας "ιστορία", με το μονοπάτι που έχετε φτιάξει ή φτιάχνετε, το μέρος, το μήκος, το υψόμετρο, την παρέα σας, μερικές φωτογραφίες, κάποιο βίντεο αν υπάρχει , τους χορηγούς σας(!!)  και οτιδήποτε άλλο εσείς θέλετε να δείξετε.

Πάμε Φάρσαλα προς το παρόν και στο Γιώργο που μας λέει: 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Κυριακή, 12 Φεβρουάριος 2012 14:21
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
asopiatrailΚατά τη χειμερινή περίοδο, ως γνωστόν, οι ρυθμοί πέφτουν αρκετά, δεν έχουμε αγώνες, μικρότερη διάρκεια ημέρας, λιγότερα κανονίσματα για riding... άρα τι κάνουμε? Ευκαιρία για building μήπως?! 

Μία παρέα από φίλους κοντά στη Θήβα είπαν να ξεκινήσουν κάτι δικό τους και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι εργασίες τους έχουν προχωρήσει αρκετά...
Δείτε τι μας είπαν οι ίδιοι:
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Σάββατο, 28 Αύγουστος 2010 20:13
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
kissavos2Οι φίλοι μας από τη Λάρισα έχουν βρει τη χαρά τους με το καταπράσινο βουνό που έχουν δίπλα τους. Ο Κίσσαβος φημίζεται για την πυκνή του βλάστηση και το μαλακό του χώμα. Πολλά σημεία στο βουνό θυμίζουν πραγματικά ζούγκλα και είναι δύσκολα προσπελάσιμα.

Σελίδα 2 από 3