Τρίτη 19 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 266 guests


Παρουσίαση Downhill Tracks

Συντάχθηκε απο τον/την giannitsas yiannis Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 21:35
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
orgasmatron trail 25Στη βόρεια πλευρά του Χορτιάτη την πυκνή βλάστηση διαπερνούν λίγες ηλιαχτίδες, ενώ στην απόλυτη ησυχία ακούς το ελεύθερο της πίσω ρόδας του ιπτάμενου αναβάτη που κυλάει άσκοπα στον αέρα με το χαρακτηριστικό ζζζζζζζζ να ακούγεται για ασυνήθιστα πολύ ώρα.... Η προσγείωση το απόλυτο τέρμα για τις αναρτήσεις του... Ξαφνικά φωνές και ουρλιαχτά απ' όλη την παρέα για την μικρή ''πτήση'' του θαρραλέου rider... 10μ μήκος και 2.5 μ υψομετρική διαφορά...
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 00:35
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
kalabaka new trailΤο σαβ/κο που μας πέρασε βρεθήκαμε μία παρέα 12 άτομα στην Καλαμπάκα για να δούμε το καινούριο μονοπάτι που έχουν φτιάξει εκεί ο Βασίλης Τσιαντίκος και η παρέα του. Ξεκινήσαμε αγριεμένοι για να κάνουμε πολύ ποδήλατο, αλλά τόσο ποδήλατο πια δεν το περιμέναμε! Πραγματικά δύο μέρες γεμάτες απολαυστικό riding, σε 5 διαφορετικά μονοπάτια της ευρύτερης περιοχής, με τον καιρό σύμμαχό μας, πολύ καλή παρέα και τρελή διάθεση.   
Συντάχθηκε απο τον/την george alexiou Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 20:27
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
middle earth racing team logo

Κυριακή 18 Νοεμβρίου, έχω ξυπνήσει νωρίς, έχω φτιάξει το σάκο μου, έχω έτοιμο το ποδήλατο και ετοιμάζομαι να φύγω ώστε να συναντήσω τα υπόλοιπα Gravity freaks. Προορισμός μας τα Καλύβια και το ΤΝΤ trail.  Ήμασταν σχεδόν όλοι ενημερωμένοι για ένα event που είχε προγραμματιστεί, οπότε η ευκαιρία ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Σελίδα 1 από 3