Πέμπτη 28 Μαρ 2024


Ανακοινώσεις

Σάββατο, 24 Νοέμβριος 2007 03:46
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Ήρθε ο καιρός να βρούμε “The essence of freeride”..αφήστε λοιπόν τις ίντριγκες – τις ελιές – τις δουλειές και ελάτε να feed off each other στο Freeride Contest που θα γίνει στα Κανάκια της Σαλαμίνας. Η εταιρία Kassimatis Cycling διοργανώνει τελικά ένα Freeride Contest με απλό και φιλικό χαρακτήρα σε μία jammin’ φάση, στο οποίο θα δώσει και έπαθλα. Το Jeep της Redbull εκεί……speekaz από τον Τάκη και τον Momo (Leader των Planet X).

 
Πέμπτη, 08 Νοέμβριος 2007 02:58
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
SUNDAY 25th of November.........................
kostakis_secuence_3
Η ομάδα ReSpEcT εδραιωμένη στο χώρο πλέον, σε συνεργασία με τη Kassimatis Cycling και τη βοήθεια του Downhill.gr Crew, οργανώνουν για ακόμη μια φορά ένα freeride event στα Κανάκια της Σαλαμίνας στις 25 Νοεμβρίου. Το μέρος γνωστό πλέον - τα άλματα τα σπάνε - οι riders ολοένα περισσότεροι και καλύτεροι....γιατί να μην είμαστε εκεί λοιπόν να "check it out". Guest Riders λοιπόν θα είναι η γαλλική ομάδα Planet X Freeriders στα πλαίσια ενός tour που κάνουν εδω στην Ελλάδα για να αναδείξουν τι στο καλό μπορεί κανείς να κάνει εδώ στη χώρα των 12 Θεών και θα μας διδάξουν "How it's Done".........ακόμα κάποιοι Βούλγαροι freeriders θα παρευρεθούν αλλά ας ελπίσουμε πως αυτή τη φορά θα τους δείξουμε εμείς πως γίνεται και όχι αυτοί όπως έγινε στο Ελατοχώρι (μας πήραν τα σώβρακα!!).

Το πάρκο θα είναι ανοιχτό 4 μέρες πριν για το κοινό και στις 25 απο το πρωί, καθώς θα γίνεται και αγώνας XC παράλληλα. Μετά τις απονομές του XC χαλαρώνουμε λίγο και αφήνουμε να δώσουν σόου οι Planet X , οι Βούλγαροι freeriders και όσοι Έλληνες αναβάτες πιστεύουν πως έχουν κάτι να μας δείξουν, βλέπε .......K.OS-Gouvis-Korfiatis-Danny-Rossos-Pollonoi & many more we hope..

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2007 01:28
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Τη Κυριακή 21 Οκτωβρίου θα μαζευτούμε για προπονησούλα στη πίστα της Δίρφης το Downhill Crew. Όσοι πιστοί προσέλθετε αλλά καλό θα ήταν να έχετε δικό σας μεταφορικό. Με την κίνηση αυτή θέλουμε απλά να αναπτύξουμε το φιλικό αυτό πνεύμα της παρέας καθώς κάνουμε προπόνηση-χαβαλέ, και όπως πολυ σοφά τονίζουν στο βίντεο "The Collective", αυτό που θέλουμε να υιοθετήσουμε είναι η σκεπτική "feed off each other"......δηλαδή στα ελληνικά να διορθωνόμαστε ο ένας απο την τεχνική του άλλου και 'οχι να τρωγόμαστε...

Σας περιμένουμε όλους πάνω

Συντάχθηκε απο τον/την Takis Karvelas Τρίτη, 12 Ιούνιος 2007 10:37
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Ανακοίνωση για την σύσταση Εθνικής ομάδας Downhill ενόψει Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κατάβασης (για τους έχοντες δελτίο αθλητικής ταυτότητας της Ε. Ο. Π.)
Μετά από συνεδρίαση της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Ο.Π., αποφασίστηκε οι δεκαπέντε πρώτοι αθλητές του αγώνα της Δίρφης, κάτοχοι δελτίων από τις κατηγορίες ανδρών, εφήβων και γυναικών, να συμμετάσχουν ως Εθνική Ελλάδος στον αγώνα που θα γίνει στο Ελατοχώρι στις 28 και 29/7/07. Ο ακριβής αριθμός προκριθέντων από κάθε κατηγορία θα εξαρτηθεί από τους χρόνους που θα κάνουν στον αγώνα οι αθλητές. Πιο απλά, δεν γίνεται μόνο επειδή κάποιος είναι στην δεκαπεντάδα να έχει ένα ή και περισσότερα λεπτά διαφορά από τον πρώτο… Σε αυτή την περίπτωση θα προκριθούν λιγότεροι αθλητές.
Σημαντικό επίσης είναι να τονίσουμε ότι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό μέχρι τις 6/7 και να είναι κάτοχοι και διεθνών δελτίων αθλητικής ταυτότητας. Οπότε σπεύσατε στα αθλητικά σωματεία σας να βγάλετε διεθνή δελτία!
Τετάρτη, 06 Ιούνιος 2007 06:26
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Το downhill.gr γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και ευχαριστεί όλη την ελληνική κοινότητα downhill για την υποστήριξη της και εύχεται σε όλους ένα καλό καλοκαίρι με πολύ free-riding για όλους. Έχοντας καταφέρει να έχει κατά μέσο όρο 270 με 400 επισκέψεις την μέρα με ανοδικές τάσεις , με την τόση απήχηση απο το ποδηλατικό κοινό να πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε ακόμη τόσα  τον 2ο χρόνο λειτουργίας του downhill.gr

Σελίδα 52 από 57