Πέμπτη 28 Μαρ 2024


Ανακοινώσεις

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 01:15
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
blog chartΚυριακή στις 21:00 έκλειναν οι κάλπες για τις εκλογές του κυπέλλου DH και όλοι είχαμε κολλήσει από νωρίς στους δέκτες μας για τα πρώτα αποτελέσματα των exit polls! 
 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016 21:09
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup logo bnwΨηφίζουμε για να αναδειχθεί η επιτροπή Πανελληνίου Κυπέλλου που θα αποτελείται από επτά (7) άτομα. 

Όταν η ψηφοφορία αρχίσει θα λάβετε ένα email με αποστολέα "Helios Voting Server < Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. >" και τίτλο "Vote: Επιτροπή Πανελληνίου Κυπέλλου Downhill - Εκλογές 2016".
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2016 00:17
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup logo bnwΗ διαδικασία των εκλογών έχει ξεκινήσει και προς το παρόν οι υποψήφιοι δηλώνουν την υποψηφιότητά τους και οι ψηφοφόροι έρχονται σε επικοινωνία με τον Κορφιάτη Γιάννη για να του δηλώσουν μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία. 

Οι υποψήφιοι έχουν προθεσμία μία εβδομάδα για να δηλώσουν, μέχρι και το βράδυ της Τρίτης 13/12/16. 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 23:27
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
momentum xmas seminary coverSaturday 17th December 15:00 at Life Cycles bike work shop
- Theory and Body Position explaned
- Bike set up
- Tips about quick bike fixing on the mountain
- Enduro riding tips
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 19:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup logo bnwΤο 2013 έγινε η πρώτη προσπάθεια για μια ενοποίηση όλων των αγώνων downhill στην Ελλάδα και τη δημιουργία ενός κυπέλλου από τους riders για τους riders. 

2014, '15 και '16 ακολούθησαν στον ίδιο ρυθμό, με σημαντικές βελτιώσεις αλλά και σοβαρές ελλείψεις. Οι συζητήσεις σε πηγαδάκια αλλά και δημόσια πολλές. Τι θα μπορούσε να αλλάξει, τι πρέπει να γίνει, πως πρέπει να κινηθούμε... όλα γύρω από αυτό που αγαπάμε να κάνουμε, το downhill racing. Σε όλους μας αρέσει να κάνουμε ποδήλατο, να κάνουμε το χόμπυ μας, να βρισκόμαστε με τους φίλους μας στο βουνό, να σκάβουμε, να σχεδιάζουμε, να συζητάμε, αλλά όταν έρχεται η ώρα για αυτό το μαγικό μπιπ-μπιπ-μπιπ-φύγαμε, τότε όλα αλλάζουν και τα συναισθήματα διαφοροποιούνται κατά πολύ από αυτά ενός απλού φιλικού ride σε ένα μονοπάτι. Ωραίο το fun, αλλά και ο αγώνας έχει την ομορφιά του. Η παραμικρή λάθος κίνηση μπορεί να κοστίσει δευτερόλεπτα, πρέπει να πιέσεις σε κάθε εκατοστό της πίστας, το μόνο που βλέπεις είναι η δική σου μοναδική γραμμή και κορδέλα δεξιά-αριστερά. Όλα σταματάνε εκείνα τα 2-3-5 λεπτά και είσαι εσύ και η πίστα σου. Φτάνεις στον τερματισμό και περιμένεις να δεις το χρόνο σου. Ότι και να έχεις βγει, εσύ έχεις κάνει την υπέρβασή σου και έχεις οδηγήσει στα όριά σου. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο...

Όσοι πραγματικά ενδιαφέρεστε, παρακαλώ διαβάστε όλο το υπόλοιπο κείμενο!

Σελίδα 3 από 57