Παρασκευή 29 Μαρ 2024


Downhill World

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 23 Ιούλιος 2010 22:52
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
chambery_logoΤο πανηγύρι του παγκοσμίου κυπέλου έχει στηθεί στην Ελβετία. Το Champery, μία από τις πιο θρυλικές στάσεις του παγκοσμίου κυπέλου, έχει τα πάντα! Μεγάλες κλίσεις, μεγάλα άλματα, μεγάλες ταχύτητες, αμέτρητα burms, πολύ θέαμα και απ' ότι είδαμε στα δοκιμαστικά και προκριματικά... πολύ βροχή επίσης!

Για αύριο περιμένουν καθαρό ουρανό και όλα δείχνουν πως θα είναι ένας αγώνας με φοβερό ενδιαφέρον και θέαμα. Ας ελπίσουμε το freecaster να έχει καλή αναμετάδοση! Λινκ για freecaster live τεικός, αύριο στις 12΄12 το μεσημέρι,  κάντε κλικ εδώ.
 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 18 Ιούνιος 2010 09:40
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
leogang_2010Μία μέρα έμεινε για να ξεκινήσει ο 3ος γύρος του παγκοσμίου κυπέλου και στο Leogang της Αυστρίας όλα κινούνται σε ρυθμούς αγώνα!!

Περπάτημα της πίστας χθες και σήμερα το επίσημο. Πολλές φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο με μικρά και μεγάλα burms, άλματα, ξύλινες γέφυρες, τεχνικά κομμάτια και κομμάτια με πολύ πετάλι. Τα έχει όλα η πίστα με μήκος 2600m και υψομετρική διαφορά 524m.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 10 Ιούνιος 2010 09:13
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
maria_fortwilliam2010_02Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι πιο πολλοί από εμάς είχαμε το μυαλό μας στον αγώνα του όρους Αιγαλέου, αλλά ταυτόχρονα σκεφτόμασταν και τον 2ο γύρο του παγκοσμίου κυπέλου και ότι δυστυχώς δε μπορούσαμε να κάτσουμε μπροστά σε έναν υπολογιστή και να τον δούμε live.

H Μαρία Μιχαλογιαννάκη ήταν εκεί παίρνοντας μέρος
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 07 Ιούνιος 2010 18:13
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
fort_william2010_geeΣε μία από τις πιο όμορφες και πολυσυζητημένες πίστες του παγκοσμίου, στο Fort William της Σκωτίας, πραγματοποιήθηκε ο 2ος γύρος του παγκοσμίου κυπέλου το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Μεγάλος νικητής του αγώνα ο Gee Atherton κατάφερε να κάνει το καλύτερο κατέβασμα με χρόνο
Πέμπτη, 20 Μάιος 2010 21:51
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
1_2Η αθλήτρια του συλλόγου Minoan Camp, Μαρία Μιχαλογιαννάκη υπέγραψε συμβόλαιο με την επαγγελματική ομάδα Unior Tools Team από τη Σλοβενία με την οποία συμμετάσχει στο παγκόσμιο κύπελλο του 2010 και σε συνεργασία με τον βασικό της χορηγό Minoan Camp S.A ολοκληρώνεται το αγωνιστικό πλάνο του 2010.

Η αθλήτρια πέρασε την εβδομάδα μετά το Πάσχα στη Σλοβενία κάνοντας προπόνηση εκεί με τους υπόλοιπους αθλητές της ομάδας. Αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες, εγκλιματίστηκε στις μορφολογικές και τις κλιματικές συνθήκες ενόψει του πρώτου αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου που πραγματοποιηθηκε στο Maribor της Σλοβενίας στις 15-16 Μαΐου.
Η Μαρία στον πρώτο αγώνα του παγκοσμίου Κυπέλλου κατέλαβε την 30η θέση ανάμεσα σε 36 αθλήτριες απο όλον τον κόσμο. Οι συνθήκες καθόλου γνώριμες για την Ελληνίδα αθλήτρια μας απο τα Χανιά της Κρήτης.
Το ίδιο απαιτητικές φάνηκαν οι συνθήκες και για τον αναβάτη του downhill.gr Κωνσταντίνο Ανδριώτη ο οποίος αγωνίστηκε και στο 4Χ και στο downhill. Σε κανένα απο τα δυο αγωνίσματα δεν προκρίθηκε στον τελικό, ενώ στον προκριματικό του downhill κατέλαβε την 211η θέση στους 216. Γεγονός που κυρίως θέλουμε να πιστεύουμε πως και για τους δυο αθλητές οφείλεται στη μή εξοικίωση με τις λασπωμένες συνθήκες. Και οι δύο αθλητές αρκετά προπονημένοι αλλά από ότι είδαμε δεν ήταν αρκετό.
Καλή επιτυχία και στους δύο αθλητές για τη συνέχεια. Η Μαρία μας ενημέρωσε πως θα λάβει μέρος στο Race Down To The Port και στη συνέχεια θα βρεθεί στο Fort William της Σκωτίας για τον επόμενο αγώνα παγκοσμίου. Ο Κωσταντίνος Ανδριώτης επέστρεψε στα Χανία για προπονήσεις και ευελπιστούμε να τον δούμε στον αγώνα του Αιγαλέου.

Σελίδα 9 από 16