Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 86 guests


Downhill World

Πέμπτη, 20 Ιούλιος 2006 03:22
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

O Greg Minnaar της ομάδας Team G Cross Honda τερμάτισε 2ος στον 4ο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος της UCI στο περίφημο τόπο συνάντησης του Mont-Sainte-Anne στον Καναδά, που φιλοξένησε για 15η φορά αγώνα παγκοσμίου. Ο Greg προκρίθηκε ταχύτερος στον ημιτελικό και με τους βαθμούς που μάζεψε κάλυψε το κενό μέχρι τον Steve Peat (GBR) από τους 132 στους 40, έχοντας 2 ακόμη αγώνες μπροστά.

Τετάρτη, 05 Ιούλιος 2006 02:09
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

PeatyΟ Steve Peat (Santa Cruz Syndicate/SRAM/Rock Shox) τερματίζει πρώτος και ο Greg Minnaar τον ακολουθεί στο βάθρο τερματίζοντας 2ος . Ο Gee Atherton έρχεται 3ος πριν από τον Nathan Rennie ο οποίος τερματίζει 4ος.

Μετά από 2 βδομάδες συνεχόμενης βροχής οι αθλητές απόλαυσαν την πρώτη τους μέρα με ίχνη ηλιοφάνειας  φτάνοντας στη πόλη του Willingen της Γερμανίας που βρίσκεται θαμμένη σε μια κοιλάδα καλυμμένη από πεύκα. Παρόλα αυτά η πίστα ήταν λασπώδης αναγκάζοντας του αναβάτες να γλιστράνε στο μεγαλύτερο κομμάτι της πίστας.

Σάββατο, 01 Ιούλιος 2006 01:07
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

GondolaΣε μια σύσκεψη της ΙΜΤΤΟ(International Mountain Bike Teams, Technical Support Companies and Organisers) που πραγματοποιήθηκε στο Fort William στις 26 Μαΐου 2006,το Παγκόσμιο Κύπελλο ΜΤΒ του Fort William απονεμήθηκε τον τίτλο του mountain bike event της χρονιάς 2005. Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Fort William υπερνίκησε πάνω από 30 άλλα mountain bike events συμπεριλαμβανομένου και του πολύ δημοφιλούς Lisbon Downtown της Πορτογαλίας, τα παγκόσμια πρωταθλήματα στο Livigno της Ιταλίας και το Sea Otter Classic των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σελίδα 25 από 26