Τρίτη 16 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 83 guests


Downhill World

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Κυριακή, 24 Απρίλιος 2011 17:31
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
wc_2011_round1_aaron_gwin_portraitΟ Aaron Gwin κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, κάνοντας μια τρελή διαφορά χρόνου στο 2ο section της πίστας, και κατάφερε να ανεβάσει στο πρώτο σκαλί του βάθρου τα χρώματα της Trek World Racing, κάτι το οποίο κατάφερε να κάνει επίσης και η Tracy Moseley, κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία γυναικών. 

Ακολουθούν αποτελέσματα από όλα τα αγωνίσματα...
wc_2011_round1_aaron_gwin_crazy_time

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Κυριακή, 24 Απρίλιος 2011 10:10
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
santacruz_saΗ ομάδα της Santa Cruz Syndicate αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ζωή και πως να την κάνεις να περνάει καλύτερα!! 

Λίγες μέρες πριν το παγκόσμιο, αφιέρωσαν χρόνο για να κάνουν ποδήλατο μαζί με τα παιδιά και να τους δείξουν διάφορα κόλπα, να επισκεφθούν τοπικό σχολείο και να μοιράσουν βιβλία, να κάνουν μια "γρήγορη" βόλτα στη θάλασσα, να δοκιμάσουν ελεύθερη πτώση, να πάνε για σαφάρι μαζί με τα λιοντάρια... ε τι άλλο να θέλει κανείς για να χαλαρώσει πριν από ένα μεγάλο αγώνα? 

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε... 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Σάββατο, 23 Απρίλιος 2011 11:54
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
pietermaritzburg2011_smallΟ πρώτος γύρος του παγκοσμίου κυπέλου έχει ήδη ξεκινήσει στη Ν. Αφρική.
Αυτό που πολλοί περιμέναμε για να καρφωθούμε στις οθόνες μας και να θαυμάσουμε τους αγαπημένους μας riders λαμβάνει ήδη χώρα στο Pietermaritzburg.

Παρακάτω σας έχουμε αρκετά χρήσιμα και μη, βίντεο, στοιχεία κτλ που σχεδόν καλύπτουν όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον αγώνα.

Αύριο Κυριακή του Πάσχα και καθώς σουβλίζετε τον οβελία, συντονιστείτε στο freecaster για να κάνετε λίγο πιο ενδιαφέρον το μεσημέρι σας! 14:15 περίπου να είστε εκεί...

Σελίδα 11 από 26