Πέμπτη 28 Μαρ 2024


Αποτελέσματα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Τετάρτη, 15 Οκτώβριος 2014 23:37
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
danis-karamixailidis-dh-vasilitsaΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DOWNHILL 2014
Χ.Κ. Βασιλίτσας, Γρεβενά, 11-12/10

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για πρώτη φορά διοργανώθηκε αγώνας Downhill στο Χ.Κ. Βασιλίτσας και μάλιστα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! Οι Ομοσπονδίες Ποδηλασίας και Χιονοδρομίας συνεργάστηκαν σωστά και με τον Δάνη Καραμιχαηλίδη Πρωταθλητή γύρισαν μια νέα σελίδα στην ιστορία της ορεινής ποδηλασίας...

Με τα fiveten σου να κρέμονται στον αέρα απολαμβάνεις την μαγευτική θέα από την οροσειρά του Σμόλικα. Ναι, βρίσκεσαι σε lift με το DH bike σου παρέα, συμμετέχεις σε αγώνα κατάβασης στην Ελλάδα και... δεν ονειρεύεσαι!
 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 02 Οκτώβριος 2014 20:22
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
kalavrita dh race 2014 podium elite01Σε έναν εκπληκτικό αγώνα, που έγινε με ιδανικές συνθήκες, ο Γιάννης Ιωάννου πήρε μια πανάξια δεύτερη θέση και κατέκτησε και μαθηματικά πλέον τον τίτλο στην κατηγορία Elite του Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill Open 2014!

πηγή άρθρου: Red Bull Hellas

Η μεγαλύτερη πίστα downhill στην Ελλάδα (2,9km) ήταν σε τέλεια κατάσταση με το νέο road gap, τα τρία νέα διπλά άλματα και το Red Bull river gap στον τερματισμό να αυξάνουν την οδηγική απόλαυση στο maximum! Η βροχόπτωση της Παρασκευής μπορεί να ταλαιπώρησε όσους βρίσκονταν στο Kapota trail για προπόνηση όμως εξασφάλισε ιδανικές συνθήκες για τον ηλιόλουστο αγώνα... Πραγματικά η πίστα ήταν απολαυστική. Το τμήμα με τις μεγάλες κλίσεις πιο γρήγορο από ποτέ, το flow κομμάτι φαρδύτερο, ταχύτερο και πιο διασκεδαστικό, ενώ το τελευταίο rockgarden περίμενε να δοκιμάσει τους λαχανιασμένους riders πριν τον τερματισμό... Έτσι είδαμε να πραγματοποιούνται εκπληκτικοί χρόνοι και το επίπεδο του ανταγωνισμού να εκτινάσσεται στα ύψη!
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 25 Σεπτέμβριος 2014 23:16
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
sfakia extreme trails 2014 07Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ποδηλατικό διήμερο (20-21 Σεπτεμβρίου) στα Ασκύφου Σφακίων.

Περιελάμβανε έναν αγώνα κατάβασης (Downhill) και έναν αγώνα ορεινής ποδηλασίας (MTB-cross country).

Το Σάββατο έγινε ο γνωστός αγώνας κατάβασης, στη διαδρομή της Ταύρης-Ασκύφου, στους πρόποδες των Λευκών Ορέων, σε μία άκρως απαιτητική και καθαρά τεχνική διαδρομή, με έντονο το στοιχείο του βράχου και της πέτρας.
Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Τετάρτη, 10 Σεπτέμβριος 2014 21:52
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
ioannis-ioannou-1st-elite-downhill-phlio-2014ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ DOWNHILL OPEN 2014
6ος αγώνας, Pistaki Trail, Πήλιο 7/9

ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ!


Η βροχή μαστιγώνει το κράνος σου και το μπίπερ της εκκίνησης είναι αμίλικτο! Μπιιιιιιιιιι κι έφυγες! Δεν μασάς από τη λάσπη και τη βρόχα, ώσπου φτάνεις στο rock garden που είναι στολισμένο με ομίχλη. Σφίγκεις τα δόντια, αμολάς τα φρένα και ορμάς! Τέσσερα ή πέντε λεπτά αργότερα βρίσκεσαι στον τερματισμό και γελάς ή πονάς....
Συντάχθηκε απο τον/την Fotis Skaris Τετάρτη, 16 Ιούλιος 2014 22:33
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
big bear dh race dirfis 2014 ioannouΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ DOWNHILL OPEN 2014
5ος αγώνας, Big Bear Trail, Δίρφη, Εύβοια, 13/7

ΛΥΤΡΩΣΗ!

Ο Γιάννης Ιωάννου, βουτάει στο τελευταίο wall ride άφρενος, πλαγιάζει άρρωστα, και προλαβαίνει να βαρέσει τρεις υστερικές πεταλιές μέχρι το τελευταίο άλμα! Περνά στον αέρα τα φωτοκύτταρα, ντριφτάρει άγρια στον τερματισμό και αφήνεται στην αγκαλιά της υπόλοιπης ομάδας... Ξέρει, αυτή η τρελή κατάβαση θα του δώσει την πρώτη του νίκη σε αγώνα του Πανελλήνιου Κυπέλλου DH! Αυτή η νίκη είναι λύτρωση...
Ο Βολιώτης αναβάτης του φοβερού Bike30 team έχει δουλέψει πολύ σκληρά τα τελευταία χρόνια και σε αυτή την υπέροχη πίστα του βγήκε ένα από τα καλύτερα run της ζωής του! Ο Ιωάννου πήρε μια μεγάλη νίκη και παράλληλα το ελληνικό DH κέρδισε ένα ακόμη φοβερό αγώνα!

Σελίδα 9 από 25