Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 103 guests


Αποτελέσματα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 06 Σεπτέμβριος 2017 23:58
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
katsmalosi winner ioannouΤο Πανελλήνιο Κύπελλο ξεκίνησε ξανά με έναν συναρπαστικό αγώνα στη Βασιλίτσα όπου ο Γιάννης Ιωάννου πήρε μια μεγάλη νίκη με δύο Junior να κλέβουν την παράσταση.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τους Έλληνες downhillάδες και μάλιστα σε μια από τις καλύτερες πίστες στη χώρα μας, το Katsmalosi Trail στο Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας. Η πίστα των 2,2km -αν και δεν ήταν στα καλύτερά της- σε συνεργασία με τον άστατο καιρό εξασφάλισαν ένα αξέχαστο αγωνιστικό διήμερο για τους 64 αναβάτες που άφησαν τις παραλίες για τα ψηλά βουνά.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 25 Μάιος 2017 21:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
rodeo trail dh race 2017 elite podiumΠανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2017
Λιβαδειά, Rodeo Trail, 21/5

Γιούχουου!

Κραυγές χαράς έβγαζαν όλοι οι αγωνιζόμενοι στο Rodeo Trail το οποίο με τις νέες προσθήκες και βελτιώσεις εξασφάλιζε οδηγική έκσταση σε κάθε επιπέδου αναβάτες! Πραγματοποιήθηκε ένας ολοκληρωμένος αγώνας και ο Κώστας Ανδριώτης ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής!

Τερματίζεις φουλ λαχανιασμένος, αλλά είναι αδύνατον να μη χαμογελάς! Αποχωρείς από την απονομή και δε γίνεται να μην βροντοφωνάζεις ότι πέρασες καλά... Αυτό κατάφεραν για μια ακόμη φορά το δυνατό Crew από την Λιβαδειά. Να κάνουν έναν άρτιο αγώνα, σε μια διασκεδαστική πίστα όπου όλοι θα γουστάρουν.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017 21:06
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
lousfaki dh race 2017 andriotisO Κώστας Ανδριώτης ξεκίνησε τη σεζόν με μια φοβερή εμφάνιση στον Τύρναβο.

Η ανανεωμένη πίστα στον Τύρναβο -που φιλοξένησε τον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Κυπέλλου DH 2017- είχε όλα τα στοιχεία για να αναδείξει τον καλύτερο αναβάτη καθώς απαιτούσε υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, άρτια τεχνική και άνεση στα άλματα. Παρά την παρουσία κορυφαίων αναβατών από την Βουλγαρία και των καλύτερων από την Ελλάδα ο Ανδριώτης διέλυσε τον συναγωνισμό και μάλιστα καβάλα σε ένα ποδήλατο all mountain.

Σελίδα 8 από 41