Τρίτη 19 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 32 guests


Αποτελέσματα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2023 20:12
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
lousfaki dh race results coverΤελικός και τέρμα γκάζια!

Με ιδανικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος αγώνας downhill της χρονιάς! Φοβερές μάχες και απολαυστική οδήγηση με τον Αλέξανδρο Τοπκάρογλου να σέρνει τον χορό!
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2023 20:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Ένα downhill με απ' όλα!

tank trail kymi downhill race 2023 viewΣτην φοβερή πιστάρα Tank Trail έγινε ένας εξαιρετικός αγώνας κατάβασης με τον Phil Atwill να παίρνει τη νίκη, αλλά πραγματικό νικητή το ελληνικό downhill...

Η δυνατή αυτή παρέα downhillάδων που απαρτίζουν την καρδιά και την ψυχή του Tank Trail Crew από την ίδρυση του, συνεχίζουν εδώ και μια δεκαετία να διοργανώνουν άρτιους αγώνες πραγματική διαφήμιση του σπορ. Φέτος στο πλευρό τους είχαν και τον καιρό με αποτέλεσμα να γίνει ένας αγώνας που μοίρασε απλόχερα χαμόγελα στους 82 αναβάτες που τσούλησαν στην άριστα προετοιμασμένη πίστα, αλλά και στους εκατοντάδες θεατές. Το Tank Trail ήταν ιδανικά shapeαρισμένο, με την βροχή της Παρασκευής να δημιουργεί τέλειες συνθήκες στις προπονήσεις του Σαββάτου, αν και τελικά ο αγώνας έγινε με ξερό έδαφος, αλλά χωρίς πούδρα. Η πρόσφυση ήταν πολύ καλή, το τερέν προβλέψιμο και άπαντες ευχαριστήθηκαν κάθε μέτρο της πίστας. Τι στροφάρες, τι αλματάρες, τι γκάζια και κατηφόρες, ήταν όλα σούπερ! Για μια ακόμη φορά βέβαια το τελευταίο τμήμα της πίστας, το επικό πλέον «Θάνατος» section -που απέκτησε μια όμορφη ταμπέλα και προστατευτικό δίχτυ- ήταν εκεί για να τιμωρήσει τους απρόσεκτους και όσους το υποτίμησαν... Για μια ακόμη φορά πάντως προσέφερε συναρπαστικό θέαμα και μοίρασε άφθονο τρόμο!
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2020 22:58
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
egs2020 logo coverEnduro Greek Series 2020
1ος αγώνας, Ναύπακτος, 21/6
Rogue Pear Enduro

Οδηγική απόλαυση στη ζέστη

Με έναν όμορφο αγώνα ξεκίνησε και η φετινή αγωνιστική δράση στο EGS, με τις υψηλές θερμοκρασίες να μην περιορίζουν την οδηγική απόλαυση. Το αγωνιστικό παρόν έδωσε και ο τεράστιος Phil Atwill ανεβάζοντας το επίπεδο του συναγωνισμού.

Σελίδα 1 από 41