Παρασκευή 29 Μαρ 2024


Νέα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 25 Μάιος 2017 22:57
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
molyvos urban mtb logoTo τριήμερο του Αγίου Πνεύματος παίρνουμε το ποδήλατό μας και πάμε Μόλυβο!

Σε συνεργασία με την Hellenic Seaways προσφέρουμε 50% έκπτωση σε όσους θέλουν να έρθουν στη Λέσβο και συμμετάσχουν στους αγώνες MOLYVOS URBAN MTB στις 3 και 4 Ιουνίου 2017!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και δηλώστε συμμετοχή στο: molyvosmtb.com

Προθεσμία εγγραφών: 31/5 (για ακτοπλοϊκά εισιτήρια 26/5)

 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 08 Μάρτιος 2017 00:09
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
lesvos ride logoΚάθε χρόνο την περίοδο του Πάσχα διοργανώνουμε στο νησί μας αγώνα enduro με την ονομασία .............LESVOS ENDURO MTB, τον περσινό τον βαφτίσαμε "LESVOS ENDURO MTB AMALI" επειδή έγινε στην περιοχή του ορεινού όγκου της Αμαλής, πάνω από το αεροδρόμιο του νησιού.

Φέτος ο αγώνας θα γίνει στις 8 και 9 Απριλιου 2017, μια βδομάδα πριν την Κυριακή του Πάσχα και θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Αγιάσου.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2016 23:30
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
oraiokastro enduro race 2016 coverΜπαίνουμε στην τελική ευθεία!
Όλες οι πληροφορίες στο www.bikeoraio.gr

4 ειδικές πανέτοιμες για εσάς να τις οργώσετε, είναι στη πιο άρτια κατάσταση από ποτέ, μια εκ των οποίων στα 3/4 του μήκους της θα είναι και ο πρόλογος του Σαββάτου.

Φτιάξτε διάθεση, ποδήλατα, εξοπλισμό και η έννοια του full weekend ride θα πάρει σάρκα και οστά.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2016 20:50
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
vasilitsa bikepark logoΓρεβενά, Παρασκευή 9-9-2016, ώρα 14:00.

Η Διοίκηση του Ε.Χ.Κ.Β., μετά και την ολοκλήρωση του Open αγώνα στα πλαίσια του 6ου γύρου του Πανελληνίου Κυπέλου Downhill 2016, καθώς και του Διασυλλογικού αγώνα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συντέλεσαν στην προσπάθεια αυτή και ειδικότερα:
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2016 21:40
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Σχεδόν ένας μηνάς πριν... έχουν μακρύνει τα χέρια μας, αλλά το αποτέλεσμα, ακόμα και σε αυτά που ξέρουμε, έχουμε δημιουργήσει, συντηρήσει, αρκετές φόρες, κάθε φορά είναι και καλύτερο.

oraio enduro race

Αυτήν τη φορά έχουμε κάτι νέο, την πρώτη ειδική που είναι αρκετά μεγάλη, πολύ κατηφορική στην αρχή και ατελείωτα flow στο δεύτερο κομμάτι της!
Να μην κουράζουμε από τώρα όμως γιατί η φαντασία και η σωστή εκτέλεση ακόμα αντέχει στο τι θα προσθέσουμε στις "γνωστές", λίγο υπομονή.. πολύ λίγο... θα επανέλθουμε με τις ειδικές, όλες 101% ολοκληρωμένες σε λίγες μόνο μέρες και με την πλήρη καταγραφή όλου του race event.

Λίγα λόγια τώρα για τις παρουσιάσεις-ομιλίες, αμφίδρομες με εσάς, άλλα και το όλο κουβεντολόι του Σαββάτου με τις απόψεις σας και ότι άλλο θέλετε σχετικά με το event μετά τον πρόλογο (χρονομέτρηση) που θα γίνει στη μικρή ειδική, κομμάτι της τελευταίας (Ps4) τις Κυριακής.

Σελίδα 3 από 44