Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 84 guests


Νέα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Κυριακή, 03 Φεβρουάριος 2019 22:13
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
mega avalancheΟι τρείς δημοφιλέστεροι αγώνες κατάβασης μαζικής εκκίνησης στην Ευρώπη ... και 2 από Ελλάδα.

Επόμενο πλάνο είναι αναβάτες να τρέχουν προς τα ποδήλατα τους και να ξεκινάν σαν χιονοστιβάδα από το βουνό. Μπορεί οι αγώνες μαζικής εκκίνησης να μοιάζουν επικίνδυνοι για όποιον δε συμμετέχει ωστόσο όντας μέσα σε αυτό το πολύχρωμο πλήθος αναβατών επικρατούν άλλα συναισθήματα και σίγουρα όχι ο φόβος! Η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη και ο ανταγωνισμός δεν είναι μόνο με το χρονόμετρο, είναι πιο άμεσος και ζωντανός. Η πίεση από αυτούς που προηγούνται και αυτούς που ακολουθούν είναι μεγάλη και τα όρια του καθενός διευρύνονται.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2018 22:35
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
tank trail race cancellation pic


Το 2012 βρίσκει μία μικρή ομάδα από φίλους και αναβάτες στην Κύμη να θέλουν να κάνουν τον πρώτο τους αγώνα downhill στον τόπο τους. Το πρώτο Tank Trail DH race πραγματοποιείται με επιτυχία και η πίστα αφήνει πολύ θετικές εντυπώσεις και πλήθος αναβατών συνεχίζει να την επισκέπτεται και εκτός αγωνιστικών ημερών. 




Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Σάββατο, 17 Φεβρουάριος 2018 14:45
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
EGS logo squareΑκολουθώντας την τάση της παγκόσμιας ποδηλατικής σκηνής, με τους αγώνες Enduro να έχουν συνεχώς όλο και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, ήταν πλέον ζήτημα χρόνου να αναλάβει κάποιος, σωστά και υπεύθυνα, τη διοργάνωση ενός Enduro κυπέλλου!!

Σελίδα 3 από 74