Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 58 guests


Νέα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 01 Μάιος 2019 01:36
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
topkaroglou ixs maribor1Έγραψε ιστορία ο Αλέξανδρος "Godzilla" Τοπκάρογλου καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας που ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου σε αγώνα Πανευρωπαϊκού Downhill.

Μια μεγάλη μέρα για το ελληνικό downhill ήταν η 21η Απριλίου, καθώς ο 16χρονος Αλέξανδρος Τοπκάρογλου κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στην κατηγορία Pro U17 men, για τον πρώτο αγώνα του IXS EDC του 2019 που έγινε στο Maribor στη Σλοβενία. Ο Έλληνας αθλητής ταξίδεψε οδικώς -με τους γονείς του- στην Σλοβενία όπου ήρθε αντιμέτωπος με μια ιδιαίτερα απαιτητική πίστα, αλλά και τους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2019 23:50
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
enduro mtb days logoΆνοιγμα συμμετοχών για το Enduro MTB Days in Pelion-Avalanche Race

Μετράμε αντίστοφα μέχρι το 1ο ραντεβού των Enduro Days για το 2019. Ένας μήνας μας χωρίζει από την ημέρα που 90 αναβάτες θα στηθούν στην γραμμή αφετηρίας διεκδικώντας άλλοι τις πρώτες θέσεις και άλλοι απλά την ευχαρίστηση που προσφέρει η οδήγηση στα ανανεωμένα μονοπάτια του Πηλίου!
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2019 23:14
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
EGS logo 2019 square


Το 2018 αναμφίβολα σημαδεύτηκε από τη μεγάλη επιτυχία που είχε ο θεσμός Enduro Greek Series. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο καθώς κάτι ανάλογο έχει ξεκινήσει και στο εξωτερικό εδώ και κάποια χρόνια, με τους αγώνες Enduro αλλά και τους απλούς enduro riders να αυξάνονται συνεχώς, τις εταιρίες να βελτιώνουν αδιάκοπα τα enduro μοντέλα τους και περισσότερα enduro oriented περιφερειακά να εμφανίζονται στην αγορά του ποδηλάτου. 

Σελίδα 2 από 74