Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 75 guests


Νέα Αγώνων

Τρίτη, 25 Ιούλιος 2006 02:46
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Με την συμμετοχή 6 αθλητών από την Βουλγαρία, στον αγώνα της κατάβασης, ο αγώνας της Κυριακής στο Ελατοχώρι αποκτά ένα ξεχωριστό ενδιαφέρων αφού για πρώτη φορά στην χώρα μας ένας αγώνας dh θα έχει και διεθνή συμμετοχή.

Ιδιαίτερα μεγάλο βάρος δόθηκε στην επιλογή των διαδρομών  έτσι ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι και οι πιο απαιτητικοί φίλοι του mountain bike, που θα συμμετέχουν το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Ελατοχώρι.

Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2006 04:12
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Ο αγώνας DH ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τη Κυριακή 23 Ιουλίου στη Καλαμάτα δεν θα πραγματοποιηθεί. Η επόμενη διοργάνωση που είναι και Open αγώνας θα γίνει στις 29-30 Ιουλίου στο πανέμορφο Ελατοχώρι, με ονομασία ΕLATOHORI ΜOUNTAIN BIKE FESTIVAL. Σας περιμένουμε όλους εκεί.

Τρίτη, 27 Ιούνιος 2006 23:32
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Καταφύγιο ΔίρφυςΟ Ε.Ο.Σ. Χαλκίδας έχει στείλει σχετικές προκηρύξεις σε όλα τα ποδηλατικά σωματεία για τον αγώνα κατάβασης ορεινής ποδηλασίας που θα γίνει στις 9 του μηνός.

Ωστόσο θα θέλαμε να αναφέρουμε για όσους δεν διάβασαν σχετική προκήρυξη, πώς θα τρέξουν τέσσερις κατηγορίες αγωνιζομένων: Άνδρες, Γυναίκες, Έφηβοι και Ανεξάρτητοι. Όσον αφορά για τους ανεξάρτητους, θα πρέπει εκτός από το να φέρουν προστατευτικό εξοπλισμό (που είναι υποχρεωτικός για όλες τις κατηγορίες), να είναι άνω των 18 και να υπογράψουν σχετική δήλωση ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη.

Σελίδα 73 από 74