Τρίτη 19 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 264 guests


Νέα Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Σάββατο, 19 Φεβρουάριος 2022 10:47
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
topkaroglou parnithaTo Πανελλήνιο Κύπελλο DH επιστρέφει!

Επιστροφή στη δράση για τους Έλληνες downhill riders καθώς το Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill επιστρέφει με δυνατό αγωνιστικό πρόγραμμα

Το ελληνικό Downhill είναι ζωντανό και δεκάδες νέοι αθλητές φιλοδοξούν να μπουν δυναμικά στο σπορ που αγαπούν και το οποίο είχε μείνει στάσιμο. Αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια το downhillάδικο πνεύμα διατήρησαν ζωντανό οι αγώνες που έγιναν στην Πάρνηθα τον Οκτώβριο του 2020 και 2021, αλλά και αυτός που έγινε στο Σιδηροχώρι Καστοριάς στα τέλη του 2021. Πλέον όμως βλέπουμε φως στο τούνελ και φιλοδοξούμε ότι θα γυρίσουμε σελίδα και το ελληνικό αγωνιστικό downhill θα επιστρέψει στις δόξες του!
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2020 01:15
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
g2g enduro mtb festival izmir smirni logoΔιαβάστε και ενημερωθείτε για το get2gether ENDURO MTB festival.

Αποφασίστε αν θέλετε να ζήσετε στιγμές έντονες, στιγμές διασκέδασης, στιγμές μοναδικές, εξερευνώντας και ανακαλύπτοντας νέους τόπους, νέα μονοπάτια, νέους πολιτισμούς, και κάντε νέους φίλους που έχουν ένα κοινό μαζί σας....
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 23:51
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
get2gether enduro mtb festival logoΘέλοντας να ευχαριστήσουμε τους φίλους ποδηλάτες που μας εμπιστεύονταν τόσα χρόνια και επέλεγαν να βρίσκονται στον αγώνα μας, ανακοινώνουμε μια σειρά νέων αγώνων σε νέους προορισμούς, πάνω στα πρότυπα του LESVOS ENDURO MTB.

Για πρώτη φορά το 2019 κάναμε μια προσπάθεια να ενώσουμε δυο διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Το πρώτο get2gether endurο MTB ήταν γεγονός. Στην Χίο, στο πανέμορφο μεσαιωνικό καστροχώρι Θολοποτάμι και στην Λέσβο, στην πλαγιά της καλντέρας του Λεπέτυμνου στον διάσημο και τουριστικό Μόλυβο.

Το 2020 το get2gether γίνετε διεθνές....!!!!!!

Σελίδα 1 από 74