Πέμπτη 28 Μαρ 2024


Προκηρύξεις Αγώνων

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2019 10:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
enduro mtb days 2019 pelio avalanche raceΤα Enduro MTB Days ξεκίνησαν το 2013 στο Πήλιο. Είναι ποδηλατικά events που απευθύνονται σε αναβάτες που τους αρέσει η περιπέτεια και βλέπουν το ποδήλατο ως μέσο προσέγγισης στην περιπέτεια και τη φύση. Κάθε χρόνο κατασκευάζονται νέα μονοπάτια και η ολοκλήρωση τους γιορτάζεται με ένα μεγάλο event που περιλαμβάνει ξεναγήσεις στα μονοπάτια, αγώνες, εκθεσιακά περίπτερα κ.α. Μέχρι και το 2018 γνωρίσαμε το Πήλιο, τον Κίσσαβο και τον Όλυμπο. Για το 2019 παραμένουμε σταθεροί στις «αξίες» μας περιλαμβάνοντας στο πρόγραμμα μας το Πήλιο και την επική περιπέτεια στις ψηλότερες κορυφές του Ολύμπου αλλά την ίδια στιγμή πρωτοπορούμε με το τελευταίο μας event που κλείνει τη σεζόν το τριήμερο 26-27-28 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει 3 νησιά : τη Λέρο, την Κω και τη Νίσυρο. Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη των εργασιών που γίνονται από τους κατοίκους των νησιών, την ομάδα των Enduro MTB Days και άλλων ομάδων που δραστηριοποιούνται στα μονοπάτια ενώ αφορμή είναι η αντίληψη ότι τα νησιά δεν αποτελούν μονάδες αλλά είναι ένα σύνολο που η κάθε μονάδα αφήνει το δικό της αποτύπωμα.
 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018 23:01
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
sfakia extreme trails 2018''ΣΦΑΚΙΑΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ 2018''
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ ANEK LINES σε συνεργασία και το Δήμο Σφακίων, διοργανώνει διήμερο Οπεν Αγώνα ΜΤΒ με την επωνυμία «ΣΦΑΚΙΑΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ 2018».
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 24-25 Noεμβρίου 2018, στην περιοχή Ασκύφου Σφακίων, στα Χανιά Κρήτης.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 22:04
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
kalavrita dh Race 2018 coverΟ τελικός κυπέλλου Ελλάδας έφτασε!
Τα Καλάβρυτα θα φιλοξενήσουν τον τελευταίο αγώνα του κυπέλλου στην πιο μεγάλη αγωνιστική πίστα της Ελλάδας.
Οι συμμετοχές μόλις άνοιξαν, διαβάστε προσεκτικά την προκήρυξη και δηλώστε έγκαιρα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ

Kalavrita DH Race 2018

O Δήμος Καλαβρύτων, το Δημοτικό Στάδιο και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Κιάτου προκηρύσσουν αγώνα κατάβασης ΟPEN, στα πλαίσια του Πανελληνίου Κυπέλλου Downhill.

Ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα: 10-11 Νοεμβρίου 2018
Τόπος: Καλάβρυτα
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Κυριακή, 30 Σεπτέμβριος 2018 14:20
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
oraiokastro dh race 2018 coverΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟY

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ και OPEN ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΟΥΝΟΥ

Ο ΠΟ.ΣΥ.Ω σε συνεργασία με τον δήμο Ωραιοκάστρου και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, διοργανώνουν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατάβασης 2018 και Open αγώνα Downhill. Όσον αφορά τον αγώνα Open είναι εντεταγμένος στο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill Open 2018.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 21:38
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
pelion enduro 2018 coverΤα Enduro MTB Days μετράνε ήδη 5 χρόνια ζωής και για ακόμα μια χρονιά θα μας οδηγήσουν στα μονοπάτια του Πηλίου, εκεί που γεννήθηκαν. Οι λόγοι που ξεκίνησε η διοργάνωση είναι πολλοί. Το Πήλιο διαθέτει μια τεράστια κληρονομιά σε μονοπάτια και καλντερίμια. Διαδρομές που παλιότερα μετέφεραν ανθρώπους, αγαθά και πολιτισμό. Με τη σταδιακή επικράτηση του αυτοκινήτου και τη διάνοιξη δρόμων όσα δεν καταστράφηκαν σταμάτησαν να χρησιμοποιούνται και η βλάστηση τα εξαφάνισε προσωρινά. Τα μονοπάτια αυτά ξανανοίγονται, χρησιμοποιούνται και αποτελούν τη ζωντανή μαρτυρία μιας άλλης εποχής. Η χρήση τους αλλάζει.

Σελίδα 5 από 36