Πέμπτη 28 Μαρ 2024


Greek DH Cup

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τρίτη, 13 Αύγουστος 2013 13:13
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
dh cup 2013 logo kalabaka smallΜέσα στην αδράνεια του καλοκαιριού, με τις παραλίες, τις διακοπές και τις χαλαρές εξορμήσεις, έχουμε κάπως ξεχάσει το πρώτο ελληνικό κύπελο DH και τους τέσσερις πρώτους του αγώνες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Είμαστε σίγουροι όμως πως πολλοί από εμάς ανυπομονούμε για τον επόμενο αγώνα, ο οποίος προβλέπεται να είναι super, αφού θα γίνει στην πολλά υποσχόμενη Κύμη και το ανανεωμένο Tank Trail!!
 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 05 Ιούνιος 2013 00:44
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
dh cup 2013 logo giannena small




Ο τρίτος αγώνας του 1ου κυπέλλου στην Ελλάδα είναι πλέον παρελθόν και όλοι είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα για τον αγώνα των Μετεώρων που πλησιάζει σε λίγες μέρες.


Πάμε λίγο να δούμε πως έχουν τα σενάρια στις κατηγορίες...
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 02 Μάιος 2013 14:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
dh cup 2013 logo parnitha smallΌλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι κάποιοι διοργανωτές που είχαν κάνει επιτυχημένους αγώνες Downhill τα τελευταία χρόνια μπόρεσαν να συντονιστούν μεταξύ τους! Έτσι γεννήθηκε το πρώτο Πανελλήνιο Κύπελλο Κατάβασης, βασισμένο στον τρόπο βαθμολογίας της UCI. Ένας θεσμός, από τους αναβάτες για τους αναβάτες, που στόχο έχει την άνοδο του αγωνιστικού επιπέδου του Downhill στην Ελλάδα.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 02:39
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
dh cup 2013 logo prevantorio small

Με το 2ο γύρο του 1ου πανελλήνιου κυπέλλου να πλησιάζει, καιρός ήταν να σας ανακοινώσουμε την κατάταξη των αθλητών από τον 1ο γύρο, τον αγώνα που έγινε στα Χανιά της Κρήτης, με λίγες συμμετοχές αλλά πολύ έντονο ανταγωνισμό. 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2013 00:33
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek dh racingΤο πρώτο κύπελλο Ελλάδος DH ξεκινά από το 2013 με μεγάλες εκπλήξεις και με πολλά όνειρα για τα επόμενα χρόνια! Οι διοργανωτές αγώνων Downhill των τελευταίων χρόνων αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά Open Πανελλήνιο Κύπελλο κατάβασης με ενιαία βαθμολογία! 

Σελίδα 12 από 12