Τρίτη 19 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 258 guests


Greek DH Cup

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2024 23:05
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup 2023 genikiGreek Downhill Cup 2023

H ώρα των νικητών

Tο Greek Downhill Cup 2023 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και μετά από πέντε δυνατούς αγώνες αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι αναβάτες σε κάθε κατηγορία του θεσμού.

Μετά από τρεις δύσκολες χρονιές με lockdown επέστρεψε και το ελληνικό downhill στην κανονικότητα. Έτσι το 2023 διοργανώθηκαν οι πέντε αγώνες που είχαν ανακοινωθεί και αναδείχθηκαν οι πρωταγωνιστές σε κάθε μια από τις έξι κατηγορίες. Έγιναν φοβερές μάχες και οι θέσεις για την πρώτη εξάδα κάθε κατηγορίας ξεκαθάρισαν στον μεγάλο τελικό στο Lousfaki Trail στον Τύρναβο. Να σημειώσουμε όπως κάθε χρονιά από την έναρξη του θεσμού στην τελική βαθμολογία κάθε αθλητή αφαιρείται το χειρότερο αποτέλεσμα, δηλαδή για το 2023 οι βαθμοί κάθε αναβάτη βγαίνουν από την πρόσθεση των τεσσάρων καλύτερων αποτελεσμάτων του. Έτσι είχαμε ακόμη περισσότερη αγωνία στο τελευταίο αγώνα και ειδικά όσο αφορά στις κατηγορίες Junior, Mini Junior και Master.
 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2023 16:32
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
gdc logoΤο θερμόμετρο ανεβαίνει πριν τον τελικό!

Ανοιχτές πολλές μάχες στην βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες.
Και ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού για το Greek Downhill Cup 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Lousfaki Trail στον Τύρναβο και μάλιστα με ιδανικές συνθήκες. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν και οι τελικές κατατάξεις ανά κατηγορία. Να θυμίσουμε πως προσμετρούν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα κάθε αθλητή, οπότε οι ανατροπές μπορεί να είναι μεγάλες.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2023 21:34
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
gdc logoΈτοιμο τo πρόγραμμα αγώνων για το Greek Downhill Cup του 2023

Το Πανελλήνιο Κύπελλο DH επιστρέφει με πέντε δυνατούς αγώνες!

Πέρασαν τρία χρόνια με πανδημία και lockdown ωστόσο το ελληνικό αγωνιστικό downhill δεν σταμάτησε τους αγώνες. Γίνονταν λίγοι, αλλά καλοί αγώνες downhill, ωστόσο δεν υπήρχε η δυνατότητα για τις κλασικές τελετές απονομής των πρωταθλητών καθώς γίνονταν χειμώνα και σε κλειστούς χώρους... Δυνατοί αγώνες έγιναν, σούπερ ταλαντούχοι riders αναδείχθηκαν, ωστόσο έλειψε η μάχη για έναν τίτλο.

Το Greek Downhill Cup επιστρέφει με πέντε αγώνες, αλλά και μια δυναμική απονομή στο τέλος της χρονιάς. Downhillάδες και Downhillούδες ετοιμαστείτε για φουλ αγωνιστική δράση, άρτιες διοργανώσεις και δυνατό συναγωνισμό.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020 21:43
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
gdc logoΠανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2019
Τελική βαθμολογία και απονομή!

Μετά από μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά ήρθε η ώρα για την απονομή των πρωταθλητών η οποία θα γίνει για δεύτερη φορά στην πόλη του Τυρνάβου (Σάββατο 25/1) και θα συνδυαστεί με διήμερο ride στο Lousfaki Trail!

Μπορεί στο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill του 2019 να μην συμμετείχαν πολλοί αναβάτες (112 βαθμολογήθηκαν) σε σχέση με άλλες χρονιές κι όμως έγινε ένα απόλυτα επιτυχημένο Κύπελλο με πέντε άρτιους αγώνες στους οποίους όλοι οι συμμετέχοντες πέρασαν καλά! Και οι πέντε πίστες (Rodeo Trail Λιβαδειά, Iron Village Trail Σιδηροχώρι, Eagle Trail Οίτη, Kalavryta DH Trail Καλάβρυτα και Tank Trail Κύμη) ήταν άριστα προετοιμασμένες, απολαυστικές και ασφαλείς, ενώ και οι καιρικές συνθήκες ήταν σύμμαχος ώστε όλοι να περάσουν υπέροχα αγωνιστικά διήμερα.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2019 08:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
gdc logo






Ένα βήμα πριν ολοκλήρωση και του φετινού θεσμού με 4 αγώνες εώς τώρα σε Rodeo Trail - Λιβαδειά, στο Iron Trail - Καστοριά, Eagle Trail - Οίτη και Kalavrita DH Trail - Καλάβρυτα και ο μεγάλος και τελευταίος αγώνας στην Κύμη και το γνωστό Tank Trail θα ρίξει την αυλαία του Greek Downhill Cup 2019.

Αυτή είναι η βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί μετά τον 4ο γύρο του κυπέλλου με τον αγώνα στο Kalavrita DH Trail στα Καλάβρυτα!

Σελίδα 1 από 12