Παρασκευή 29 Μαρ 2024


Ανακοινώσεις

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 19:49
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Red Bull X-Fighters Athens 2015 2Οι κορυφαίοι FMX αναβάτες του κόσμου κατέφθασαν και έκαναν ήδη αισθητή την παρουσία τους στο κέντρο της Αθήνας. Ο πρώην πρωταθλητής Ronnie Renner έδωσε μια πρώτη γεύση για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Red Bull X-Fighters στην Ελληνική πρωτεύουσα.

Αθήνα (ΕΛΛΑΔΑ)- Ο Ronnie Renner, ζωντανός θρύλος του FMX, με τέσσερις νίκες στα X-Games, την πρώτη θέση στο Red Bull X-Fighters του Μεξικού το 2005 και τρεις παρουσίες στο βάθρο συνολικά στην καριέρα του, άφησε τα διαπιστευτήριά του στην Αθήνα πραγματοποιώντας εντυπωσιακά τρικ με φόντο την επιβλητική Ακαδημία Αθηνών και το άγαλμα της θεάς Αθηνάς, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη δεύτερη στάση της σεζόν.
 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 19:33
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
redbull xfighters logoΈνας από τους επικότερους αγώνες Red Bull X-Fighters, θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 12 Ιουνίου, με το πλέον αναγνωρισμένο παγκοσμίως πρωτάθλημα στο χώρο του freestyle motocross, να κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, μέσα στο εντυπωσιακό σκηνικό του Λατομείου Μαρμάρου Διονύσου στην Πεντέλη.

ΑΘΗΝΑ, Ελλάδα – Ο πρώτος αγώνας στην ιστορία του Red Bull X-Fighters στην Ελλάδα υπόσχεται να είναι κι ένας από τους εντυπωσιακότερους που έχουν γίνει ποτέ. Μέσα στο φαντασμαγορικό σκηνικό που θέτει το Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου, το οποίο διαχειρίζεται η Dionyssomarble, σε έναν τόπο που από την αρχαιότητα προσφέρει μάρμαρο σε μοναδικά αρχιτεκτονικά δημιουργήματα όπως η Ακρόπολη, θα φιλοξενηθεί η μεγαλύτερη και πιο απαιτητική πίστα του World Tour του 2015.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 21:46
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
momentum lesson 7 6 15 01Medium level riders boost up your skills !!!! SUNDAY 07 - 06 - 2015 !!!

.Improve your skills in: Turning , Braking, Jumping, Drops, Technical terrain.... and more

Helmet and Knee guards mandatory.

.Meeting at
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τρίτη, 05 Μάιος 2015 21:05
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
parnitha foreasH Ελληνική Ένωση Ορεινής ποδηλασίας (Ε.Ε.Ο.Π.) με την υποστήριξη του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας διοργανώνει την Κυριακή 24 Μαϊου 2015 στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας την 1η Πανελλήνια συνάντηση ορεινής ποδηλασίας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε αναβάτες όλων των επιπέδων και ηλικιών και έχει σκοπό την διάδοση του αθλήματος στο ευρύ κοινό αλλά και τη γνωριμία των αναβατών με τον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τρίτη, 17 Μάρτιος 2015 23:25
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
enduro days pelion 2 06Μετά από ένα μακρύ η Χειμώνα φτάνουμε στην Άνοιξη. Ο περασμένος χειμώνας μας έκλεισε μέσα αρκετά. Η βροχή, το κρύο και το χιόνι μας κράτησαν λίγο μακριά από το βουνό και μας έχει λείψει. Έστω και με καθυστέρηση όμως η Άνοιξη ήρθε και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να την υποδεχθούμε από τα μονοπάτια του Πηλίου. Για 2η χρονιά η Montis Ordo διοργανώνει το Enduro Days in Pelion, υπό την αιγίδα της τοπικής κοινότητας Καλών Νερών και του συλλόγου τουριστικής ανάπτυξης.

Σελίδα 7 από 57