Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 113 guests


Ανακοινώσεις

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2019 22:34
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
sheperd trail logoΠανελλήνιο Κύπελλο DH
ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ DH 2018

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill και η απονομή των πρωταθλητών θα γίνει στην Δίβρη Λαμίας με πολύ ride και φουλ δραστηριότητες στο μονοπάτι Shepherd Trail! Οι λάτρεις του MTB απ' όλη την Ελλάδα μπορούν να δώσουν το παρών για να τιμήσουν τους καλύτερους και να απολάυσουν ride στα μονοπάτια όπου προπονείται ο Γρηγόρης Τσαλαφούτας. Την απονομή για φέτος έχουν αναλάβει η Πρωτοβουλία Νέων Δίβρης με την ενεργή υποστήριξη φυσικά του Δήμου Λαμιέων που είναι αρωγός στην προσπάθεια μας, ενώ στηρίζει έμπρακτα το μονοπάτι μας τα τελευταία χρόνια.

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 23-24 Φεβρουαρίου 2019
Τόπος: Δίβρη Φθιώτιδος.
Κόστος uplift : 10 ευρώ.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2019 22:50
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
eeop kopi pitasΤην Κυριακή 10/2 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου, που φέτος για πρώτη φορά θα γίνει ταυτόχρονα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χίο και Κύμη!

Στην Αθήνα η κοπή θα πραγματοποιηθεί στις 12 στο γνωστό "τραπέζι" του συλλόγου στο μονοπάτι TRES-LONG στον Υμηττό, στο δάσος Καισαριανής. Νωρίτερα για όποιον επιθυμεί θα υπάρξει συνάντηση για βόλτα στις 9:30 στο πυροφυλάκιο Καισαριανής.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018 22:37
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Οι κορυφαίοι αναβάτες Downhill του 2017 θα βραβευθούν σε ένα υπέροχο χώρο στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο 10 Μαρτίου. Έλα να τους χειροκροτήσεις και να περάσεις καλά.

downhill kipello apnomes
© Thodoris Ermilios

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο DH και όλα είναι έτοιμα για την καθιερωμένη απονομή των πρωταγωνιστών. Για φέτος η τελετή της απονομής επιστρέφει στη Αθήνα και συγκεκριμένα θα γίνει για πρώτη φορά στο Γκάζι και στον φοβερό πολυχώρο το Tramp στην πλατεία που έχει στάση το Metro.

Σελίδα 2 από 94