Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 105 guests


Ανακοινώσεις

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 22 Ιούλιος 2016 20:58
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
vasilitsa bikepark logoΟι εργασίες για την υλοποίηση και ολοκλήρωση του Πρώτου Σταδίου κατασκευής, του πρώτου Ποδηλατικού Πάρκου της Ελλάδας, οδεύουν προς τη λήξη τους! Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν την έναρξη του Vasilitsa Mountain Bike Park και σας προσκαλούν στην επίσημη έναρξη της θερινής περιόδου το Σάββατο 30 Ιουλίου.

Μετά από αρκετούς μήνες μελέτης και προετοιμασίας, το πρώτο Στάδιο του Vasilitsa Mountain Bike Park τίθεται σε λειτουργία, για να δοθεί η δυνατότητα στους λάτρεις της Ορεινής Ποδηλασίας και όχι μόνο, να γνωρίσουν τις διαδρομές μας, την απαράμιλλη ομορφιά της περιοχής μας, καθώς και τον σχεδιασμό του Δεύτερου Σταδίου του Project, που έχει ήδη σχεδιαστεί για το καλοκαίρι του 2017.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2016 23:01
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
vasilitsa bikepark logo
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας αποτελεί τον πρώτο ποδηλατικό προορισμό με χρήση εναέριου αναβατήρα στην Ελλάδα. Ο ολοένα και αυξανόμενος αριθμός χρηστών ποδηλασίας βουνού, οδήγησε το 2013 τη Διοίκηση του Χ/Κ Βασιλίτσας στην απόφαση για έναρξη χρήσης των εγκαταστάσεων κατά τη θερινή περίοδο.


Άμεσα ξεκίνησε η κατασκευή του πρώτου ποδηλατικού μονοπατιού κατάβασης, στο οποίο φιλοξενήθηκε με απόλυτη επιτυχία για δύο συνεχόμενες χρονιές το Πανελλήνιο Κύπελλο και Πρωτάθλημα κατάβασης.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2016 02:52
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
redbull xfighters madrid 2016 01Μαδρίτη/ Ισπανία/ Freestyle Motocross/ 15η χρονιά Red Bull X-Fighters

Το Red Bull X-Fighters γιορτάζει 15 χρόνια στη Μαδρίτη!

Το διασημότερο Freestyle Motocross event στον κόσμο, το οποίο προσγειώθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στη χώρα μας προσφέροντας έναν επικό αγώνα στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου, γιορτάζει τη 15η επέτειό του στην Ισπανική πρωτεύουσα. Στο εντυπωσιακό υπερθέαμα του Red Bull X-Fighters στην Plaza de Toros de las Ventas όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στον Tom Pagès, τον σπουδαίο Γάλλο αναβάτη που θα προσπαθήσει να κερδίσει τους πρώην πρωταθλητές, Clinton Moore (Αυστραλία), Dany Torres (Ισπανία) και Levi Sherwood (Νέα Ζηλανδία) για τέταρτη συνεχή χρονιά, σημειώνοντας ρεκόρ.

Σελίδα 7 από 94