Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 96 guests


Αποτελέσματα Αγώνων

Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2007 16:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα DH-4X Σπάρτη 2007

 

Στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξανά στην Σπάρτη, όπως συνηθίζεται τα τέσσερα τελευταία χρόνια, αυτή τη φορά με πιο απλούς τόνους και λιγότερη προετοιμασία απ’ ότι συνήθως, αλλά με αρκετές συμμετοχές και ενδιαφέρον, αφού πάντα ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχει μια ξεχωριστή αίγλη και απαιτεί από τους αθλητές ξεχωριστή προετοιμασία. Οι συμμετοχές ήταν γύρω στις 50 (λίγοι παραπάνω για την κατάβαση, λίγοι πιο κάτω για το 4Χ). Τελικά έτρεξαν 33 στο 4Χ και 50 στο downhill. Φέτος είχαμε αρκετούς εφήβους αγωνιζόμενους που είναι ευχάριστο και καθόλου γυναίκες που είναι δυσάρεστο…μεγάλη η απουσία της Μαρίας Μιχαλογιαννάκη που είχε τραυματιστεί στον αγώνα παγκοσμίου στο Μάριμπορ της Σλοβενίας. Μαρία για άλλη μια φορά περαστικά! Από το απόγευμα της Παρασκευής και κυρίως το πρωινό του Σαββάτου, οι αθλητές από όλη την επικράτεια ξεκίνησαν τις προπονήσεις, δίνοντας έμφαση στη διαδρομή κατάβασης.

Συντάχθηκε απο τον/την Takis Karvelas Τρίτη, 03 Ιούλιος 2007 12:43
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Αποτελέσματα 2ης Συγκέντρωσης Ορεινής Ποδηλασίας στην Δίρφη

Το σαββατοκύριακο 30/6 και 1/7 έγινε στον χώρο του καταφυγίου στη Δίρφη η 2η Συγκέντρωση Ορεινής Ποδηλασίας κι ένας από τους ωραιότερους αγώνες κατάβασης στην Ελλάδα. Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου παρά την ζέστη και τις πυρκαγιές στο πανελλήνιο, καθώς και την εξεταστική περίοδο για κάποιους. Όσοι ήρθαν, κέρδισαν! Ο καιρός ήταν καλός (ιδιαίτερα δροσερός τα βράδια), η θάλασσα στο Αιγαίο καθαρή κι η παραλία όμορφη (για όσους κατέβηκαν την εκδρομή κατάβασης).
Αναλυτικότερα: Πολύς κόσμος ήρθε από την Παρασκευή. Άλλοι για να δοκιμάσουν την πίστα κατάβασης και άλλοι για να δουν και να δοκιμάσουν τα ξύλινα σταντ που είχαν φτιαχτεί: τραμπάλα, διάδρομος ισορροπίας, άλματα, και τρία road-gaps διαφορετικού ύψους κι επιπέδου δυσκολίας. Ειδικά το μεγάλο με απογείωση ανηφορική από τα 3,60μ

Παρασκευή, 01 Ιούνιος 2007 01:53
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Πενήντα εννέα αθλητές από Χανιά, Αθήνα, Πάτρα, Γιάννενα, Αγρίνιο, Λάρισα, Κατερίνη, Νάουσα, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Πτολεμαΐδα, Ξάνθη, Αγρίνιο, Καβάλα, Χαλκίδα, Λάρισα, Κοζάνη μέχρι και Σόφια από δύο συλλόγους της Βουλγαρίας (Sofia Ram Bikes Team και GT Racing), στήριξαν την πρώτη προσπάθεια διοργάνωσης αγώνα κατάβασης στη Βέροια.

Η διαδρομή θεωρήθηκε εύκολη από τους συμμετέχοντες, ήταν ιδιαίτερα γρήγορη, αλλά οι χρονικές διαφορές ήταν μικρές στον τερματισμό. Τον αγώνα δεν τερμάτισαν 3 αθλητές οι οποίοι είχαν πτώση.


 

Σελίδα 39 από 41