Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 103 guests


Greek DH Cup

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Σάββατο, 20 Ιούνιος 2015 23:05
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup logo 2015 RB color small



Μία ανάσα πριν τον 4ο αγώνα του Πανελληνίου κυπέλλου 2015, στο μαγικό Rodeo Trail της Λιβαδειάς, δείτε πως έχει μέχρι στιγμής η γενική βαθμολογία και ποιοι πρωταγωνιστούν σε κάθε κατηγορία!!
 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 14 Μάιος 2015 07:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup logo 2015 4articlesΈχουμε ήδη μπει σε τροχιά αγώνα στο Tiger Trail της Καλαμπάκας όπου οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς με το Βασίλη Τσιαντίκο και την ομάδα του να θέλουν να μας παραδώσουν ένα "άγριο" μονοπάτι που θα είναι downhill! 

Φωτιά έχει πάρει και η βαθμολογία μετά τους δύο πρώτους αγώνες σε Κύμη και Νέα Μάκρη και όλοι οι αναβάτες ετοιμάζουν τα όπλα τους για να ανεβάσουν τους βαθμούς τους. 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 11 Φεβρουάριος 2015 22:19
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
8 down n dirty full filmΣτα βουνά της Ελλάδας, στα απότομα μονοπάτια τους, οι Έλληνες αναβάτες downhill δίνουν σκληρές μάχες για την κατάκτηση του Πανελληνίου Κυπέλλου.

Στο film 8 Down n’ Dirty, η σκηνοθέτης Δήμητρα Μπαμπαδήμα που ακολούθησε το Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2014, μας βάζει στη θέση των αθλητών, και μας δίνει μια γεύση από την ένταση, την ταχύτητα, το χώμα και τον πόνο του αθλήματος!
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 04 Φεβρουάριος 2015 21:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
blog chartΌπως και πέρσι, έτσι και φέτος δημιουργήσαμε μία ψηφοφορία για να "ακουστεί" η φωνή του λαού, η φωνή των downhillάδων, να δούμε τι μας αρέσει και τι όχι, πως μπορούμε να βελτιωθούμε, τι προτάσεις έχετε εσείς για αυτό και τι πιστεύετε για τη μέχρι τώρα πορεία του Ελληνικού Κυπέλλου Downhill. Ταυτόχρονα είχαμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε τον κάθε αγώνα ως προς τη διοργάνωσή του, αλλά και ως προς το επίπεδο κατασκευής της πίστας.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 29 Ιανουάριος 2015 20:55
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup logo 2015 RB color smallΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ DOWNHILL OPEN 2015
Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!

Το ελληνικό Downhill βρίσκεται σε ανοδική πορεία και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Αθλητές και διοργανωτές είναι έτοιμοι για μια ακόμη δυνατή αγωνιστική χρονιά και το πάρτι αρχίζει! Παράλληλα παρουσιάζεται το πρόγραμμα αγώνων του 3ου Πανελλήνιου Κυπέλλου DH Open το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα στην τελετή απονομής του 2014 στις 7/2/2015.

Σελίδα 8 από 12