Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 62 guests


Downhill και φωτογραφία με τον Jason

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Tracks & More - Fun Section

jason vasilitsa 2015 5Έχουμε δει κατά καιρούς πολλούς και διάφορους φωτογράφους να ασχολούνται με το action photography και συγκεκριμένα το downhill mountain biking. Από καλές και ερασιτεχνικές δουλειές, μέχρι κορυφαίες επαγγελματικές φωτογραφίες. 

Ο Jason Guelle είναι φωτογράφος, νέος στο χώρο του downhill (και στην ηλικία) και σας τον παρουσιάζουμε εδώ μαζί με ένα μικρό δείγμα από τη δουλειά του. 

Γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα. Σπούδασε φωτογραφία στον ΑΚΤΟ. Από τότε μέχρι σήμερα εργάζεται σε στούντιο φωτογραφίας που αφορά κυρίως τη διαφήμιση, παράλληλα όμως ασχολείται με διάφορα projects που σχετίζονται με τα ταξίδια και τον αθλητισμό, καθώς αυτός ο τομέας αποτελεί το μεγαλύτερό του πάθος και επαγγελματικό του στόχο.

Πρώτη του επαφή με το Downhill ήταν στον αγώνα του πανελληνίου κυπέλλου 2015 στη Λιβαδειά στις 21 Ιουνίου στο Rodeo Trail (δείτε τη δουλειά εδώ), δημιουργώντας κάποιες εικόνες οι οποίες τον τράβηξαν και στον επόμενο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας 4 και 5 Σεπτεμβρίου.

jason vasilitsa 2015 2
jason vasilitsa 2015 3
jason vasilitsa 2015 4
jason vasilitsa 2015 1
jason vasilitsa 2015 5


Περισσότερες φωτογραφίες του Jason από τη Βασιλίτσα μπορείτε να δείτε στη σελίδα του downhill.gr στο facebook εδώ.

Ανυπομονούμε να τον δούμε και στους επόμενους αγώνες και συνεχώς βελτιωμένο!

jasonguelle.com
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy