Πέμπτη 18 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 157 guests


Σχετικά με τον αγώνα στα Καλάβρυτα....

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

sports timing logo smallΠρος όλους τους αγωνιζόμενους του αγώνα downhill που έγινε στα Καλάβρυτα στις 28 Σεπτεμβρίου

Στον τελικό αγώνα συνέβηκε το εξής γεγονός:

Κατά τον συγχρονισμό των χρονομέτρων της εκκίνησης και του τερματισμού, από ανθρώπινο σφάλμα, καταχωρήθηκε χρόνος διαφορετικός κατά 20 δευτερόλεπτα ανάμεσα στα 2 όργανα.

Αυτό ήταν κάτι που δεν έγινε αντιληπτό κατά τη διάρκεια του αγώνα (αν είχε γίνει, θα είχε διορθωθεί επιτόπου).

Αποτέλεσμα αυτού του διαφορετικού χρόνου στα όργανα, ήταν τα αποτελέσματα όλων των συμμετεχόντων στον τελικό να έχουν χρόνο μικρότερο από τον πραγματικό του καθενός κατά 20 δευτερόλεπτα. Αν διορθώναμε τότε ή τώρα τα αποτελέσματα, η κατάταξη και οι διαφορές ανάμεσα στους αγωνιζόμενους του τελικού θα ήταν η ίδια ακριβώς. Με λίγα λόγια, η διαφορά αυτή δεν επηρέασε καθόλου την προσπάθεια και την θέση του καθενός στα αποτελέσματα.

Καταλαβαίνουμε όμως, πως η διαφορά αυτή προκάλεσε απορίες και αναστάτωση. Ειλικρινά λυπούμαστε γι αυτό. Η δουλειά των χρονομετρών είναι να παρέχουν πάνω απ' όλα, αξιόπιστα αποτελέσματα. Έχοντας χρονομετρήσει επιτυχώς δεκάδες αγώνες downhill, είμαστε σίγουροι ότι και εσείς το πιστεύετε. Γι αυτό το λόγο, οποτεδήποτε θελήσει ο καθένας, μπορεί να ελέγξει τις καταγραφές στα όργανα εκκίνησης και τερματισμού των Καλαβρύτων ώστε να βεβαιωθεί ότι η διαφορά των 20 δευτερολέπτων ίσχυε για όλους και δεν επηρέασε την κατάταξη κανενός. Τα παραπάνω θα είναι διαθέσιμα για έλεγχο και στον επόμενο αγώνα.

Για την IRON TEAM

Πάνος Σιδέρης

sports timing cover
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy