Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 116 guests


3 μέρες έμειναν για το πρώτο RAM JAM!!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

Μόλις 3 μέρες έμειναν για το πρώτο RAM JAM στην Ελλάδα που διοργανώνουν οι Bikings, οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της RAM bikes, με την υποστήριξη της FOX, της RedBull, του Rookie, του Lonis tattoo και του MBike!

3 days to ram jam


Ένα φεστιβαλικό test ride event με δοκιμές, που θα πραγματοποιούνται σε μία σηματοδοτημένη διαδρομή του πάρκου Τρίτση στο Ίλιον, μουσική, μπύρες, best trick contest και απίστευτα δώρα. Ένα dirt frame RAM 4130 για το νικητή του contest, πλούσια δώρα από τo team της RAM bikes που θα είναι εκεί και όλους τους υποστηρικτές αλλά και το υπέρτατο δώρο για τον τυχερό της κλήρωσης: ένα RAM HT.TWO.3 27,5’’!
HT-TWO27-2.3 Ram 4130



Για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις σε πραγματικές συνθήκες ένα RAM, τα ποδήλατα που είναι φτιαγμένα από ποδηλάτες για ποδηλάτες για να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς riders! Γιατί αυτό είναι ένα RAM. Real Adventure Machinery!

Kαι πρόσεξε... μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου την αστυνομική σου ταυτότητα (ή δίπλωμα οδήγησης), αφού είναι απαραίτητη για την πραγματοποίηση test ride!

parko tritsi*Πρόσβαση στο πάρκο Τρίτση για όσους θέλουν να έρθουν με λεωφορείο:

1) 704 από σταθμό αττικής, στάση Δωδεκανήσου

2) Β12 από αφετηρία Μάρνης ή από σταθμό αττικής, στάση: 6η Χασιάς

3) 711 σταθμό αττικής, στάση 6η Χασιάς

4) Α10, Β10 από σταθμό Λαρίσης, στάση 1η Πολυκατοικιών, είσοδος από Λ. Δημοκρατίας

5) Προαστιακός, στάση Πύργος Βασιλίσσης, είσοδος απο Λ. Δημοκρατίας


**Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση θα έχουν:

α) Όλοι όσοι πραγματοποιήσουν ένα test ride κατά τη διάρκεια του RAM JAM

β) Όλοι όσοι αποστείλουν το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας τους με την υποσημείωση ''για συμμετοχή στην κλήρωση για το RAM ΗΤ.ΤWO'' στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  ή σε inbox στην σελίδα μας στο facebook .

#Προσοχή!#
Σε περίπτωση που ο τυχερός δεν παρευρίσκεται στον χώρο του event κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, χάνει το δώρο και κάθε δικαίωμα διεκδίκησής του και το ποδήλατο κληρώνεται στον επόμενο επιλαχόντα.

ramjam
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy