Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 88 guests


Rad Company: παγκόσμια πρεμιέρα του MTB film στο Στόμιο

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

rad company logoΤο Rad Company του rider Brandon Semenuk θα προβληθεί στον 4ο αγώνα Πανελληνίου Κυπέλλου Downhill.

To Rad Company του Brandon Semenuk ωθεί τα όρια του freeride mountain bike ακόμα πιο ψηλά και παρουσιάζει το ταλέντο και την αγάπη του για το sport που τον έχουν κατατάξει μεταξύ των κορυφαίων riders του πλανήτη! Μαζί με μια ομάδα από riders που διάλεξε ο ίδιος, συνθέτουν ένα εκπληκτικό riding film στα βουνά του Καναδά.

Η παγκόσμια κυκλοφορία της ταινίας θα γίνει στις 8 Ιουνίου 2014, ενώ την ίδια μέρα το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει σε μια προβολή στα πλαίσια του 4ου αγώνα του Κυπέλλου Downhill στο Στόμιο.

ο-brandon-semenuk-στο-rad-company

Το Rad Company καταγράφει τις εμπειρίες του ειδώλου του mountain bike, Brandon Semenuk, ενώ εκείνος και η επιλεγμένη του ομάδα ξεπερνούν τα όρια του freeride mountain biking και αναδεικνύουν τις ικανότητες τους σε ένα πρωτοφανές τερέν. "Βλέπεις την πιο προοδευτική οδήγηση ενός από τους πιο ταλαντούχους ποδηλάτες του κόσμου… μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Rad Company," εξηγεί ο υπεύθυνος παραγωγής Derek Westerlund.

ο-thomas-genon-σε-δράση

Συμμετέχοντες στην ταινία:
Brandon Semenuk (ΚΑΝ), Yannick Granieri (ΓΑΛ), Thomas Genon (ΒΕΛ), Steve Smith (ΚΑΝ), Cam Zink (ΗΠΑ), Brendan Fairclough (ΑΓΓ), Ryan “R-Dog” Howard (ΗΠΑ), Cam McCaul (ΗΠΑ), Logan Peat (ΚΑΝ), Graham Agassiz (ΚΑΝ), Matty Miles (ΚΑΝ), James Doerfling (ΚΑΝ), Nico Vink (ΒΕΛ).

ο-thomas-genon-σε-δράση

Εμπνευσμένο από τοLife Behind Bars”, μια σειρά στο YouTube που γνώρισε τεράστια επιτυχία και βρίσκεται τώρα στην 3η σεζόν της, το Rad Company είναι η ψυχή και επιστήμη της εξερεύνησης όπως αυτή ορίζεται από τους δύο τροχούς. Η ταινία περιλαμβάνει ένα soundtrack που θα καταλήξει να είναι το αγαπημένο σου playlist, ενώ παράλληλα συνδυάζει διακριτικά όλα τα στυλ του mountain biking. Αξιοποιώντας όλες τις διαμορφωμένες πορείες και τα χαρακτηριστικά σε τοποθεσίες όπως τα Fiji, Retallack BC και τη Utah, η ταινία ταξιδεύει τον θεατή σε ένα κινηματογραφικό ταξίδι, χωρίς προηγούμενο, αναδεικνύοντας την ομορφιά, τη δύναμη, και το βάθος του mountain biking, στα καλύτερα του.

Η ταινία του Brandon Semenuk Rad Company θα είναι διαθέσιμη για download από το i-tunes & Google Play από τις 8 Ιουνίου. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στο Στόμιο Λαρίσσης η ελληνική προβολή, στα πλαίσια του 4ου αγώνα του Κυπέλλου Downhill, στο beach bar Εν Πλω. Είσοδος ελεύθερη.



Δες το trailer πιο πάνω ή πήγαινε στο επίσημο site
 
RedBull.com/RadCompany.
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy