Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 66 guests


Revolution full movie online πρεμιέρα και στο downhill.gr

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

revolution cover smallΗ πρώτη, μοναδική και ανεπανάληπτη, ελληνικότατη ταινία που φέρνει την επανάσταση και την εξέλιξη στο χώρο της ελληνικής downhill σκηνής!

Μία έμπνευση του Μανώλη Αρμουτάκη, που πίστεψε σε αυτό, δέθηκε με το άθλημα και τον καλό κόσμο που το περιβάλλει και είδε ένα όνειρο όλων μας, μέσα από τα δικά του μάτια και τους φακούς του, να γίνεται πραγματικότητα με τον δικό του μοναδικό τρόπο! 

Αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο για τη σύλληψη της ιδέας, τη δουλειά του πάνω στο τράβηγμα των πλάνων και του μοντάζ, στην έμπνευση και το μήνυμα που θέλησε να περάσει μέσα από τις εικόνες του και τις συνεντεύξεις του. Έπιασε ακριβώς τον παλμό του ελληνικού downhill και η ταινία του...η ταινία όλων μας, αποτελεί αυτή τη στιγμή το καλύτερο παράδειγμα προς όλους εκεί έξω. Ένα παράδειγμα για το τι είναι το downhill, πως αναπτύσσεται στην Ελλάδα, ποιοι συμβάλλουν σε αυτό, ποια είναι τα προβλήματά του και τις μας κρατάει δεκαετίες πίσω από άλλες χώρες. Δίνει το νόημα του κάνεις ποδήλατο, γιατί....

"στην τελική σημασία δεν έχει τι ποδήλατο καβαλάς, αν πηδάς τα άλματα, αν είσαι ο πιο γρήγορος στα χρονόμετρα ή αν φοράς τα καλύτερα περιφερειακά στο ποδήλατό σου...είναι όλα μέρος μίας ματαιοδοξίας, που μας κάνει να θέλουμε να φτάσουμε πιο ψηλά, να αγγίξουμε τα όνειρά μας και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι μέσα από αυτό...νομίζω ότι καταλήγουμε όλοι μας σε ένα συμπέρασμα, πως σημασία έχει να καβαλάς με τους φίλους σου"!

Πάρτε την παρέα σας, συνδέστε τον υπολογιστή στη μεγαλύτερη τηλεόρασή σας, φτιάχτε ποπ κορν, πατήστε "HD", καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και δείτε την καλύτερη ελληνική ποδηλατική ταινία/ντοκιμαντέρ (όσοι για κάποιον λόγο δεν την έχετε δει ακόμα) και πείτε στο τέλος και ένα μπράβο στο Μανώλη με ένα σας σχόλιο. 

revolution cover


Για όσους θέλουν να συνεισφέρουν και να υποστηρίξουν το Μανώλη σε αυτή την προσπάθειά του, καθώς έχουμε μάθει πως έχει ήδη έτοιμο το επόμενο project του(!), μπορούν να το κάνουν μέσα από το Vimeo (χώρος που φιλοξενείται το βίντεο), πατώντας το γαλάζιο κουμπί "Tip this video", κάτω από το βίντεο και την περιγραφή του. Από 1 ευρώ, μέχρι και 500! Να αναφέρουμε πως σχεδόν όλη η δουλειά έχει γίνει με προσωπικά του έξοδα, γι' αυτό και η όποια ενίσχυση, μικρή ή μεγάλη, θα εκτιμηθεί δεόντως και θα δώσει ώθηση για την επόμενη δουλειά.

Keep riding... life is a freeride!

english subs available with CC button

[R]EVOLUTION from Emmanouel Armoutakis on Vimeo.



armoutakis meme
Dimitris Sepkas creation!
Σχόλια (6)Add Comment
0
...
γραμμένο από Αστέρης, Φεβρουάριος 20, 2014
Μπράβο ρε μάγκες. Συγχαρητήρια. Τα αξίζετε. Άντε με το καλό και εις ανώτερα! Να προσελκήσουμε και αθλητές απο το εξωτερικό για να γίνει και πολυεθνικό το πράγμα.
giorgos22
...
γραμμένο από giorgos22, Φεβρουάριος 11, 2014
γιατι δεν διοργανωνετε ενα αγωνα στον παρνασσο εχει τρομερη διαδρομη?
0
...
γραμμένο από ΓΩΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, Φεβρουάριος 09, 2014
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
!!ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!smilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gif
TheApo98
...
γραμμένο από TheApo98, Φεβρουάριος 07, 2014
poly wraio video bravo sta paidia
Matthaios1
...
γραμμένο από Matthaios1, Φεβρουάριος 03, 2014
Geia sou file Manwli, ti ginete ola kala?
Mpravo poli wraia tainia, sto 2014 na einai mia tainia panw apo mia ora.
smilies/grin.gif
Egw vriskomai mesa sto video sto prwto mou agwna sta kalavrita kai perasa para poli wraia...loipon vriskomai sthn tainia 53:25 smilies/grin.gif
DimS
...
γραμμένο από DimS, Φεβρουάριος 03, 2014
χααχαχαχ το meme όλα τα λεφτά, ευχαριστώ για την δημοσίευση smilies/smiley.gif
Μακάρι να έχει και συνέχεια αυτή η κινηματογραφική εμπειρία όπως και το mtb!

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy