Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 76 guests


Αντίστροφη μέτρηση για το ‘’SFAKIA EXTREME TRAILS FESTIVAL’’

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Νέα Αγώνων

sfakia extreme trails 2013Ξεχωριστό αναμένεται να είναι το τριήμερο 4-5-6 Οκτωβρίου 2013 στην Κρήτη. Με τρείς διαφορετικους αγώνες, βουτιές στις ακόμα ηλιόλουστες και ζεστές Παραλίες των Σφακίων, κρητικό παραδοσιακό γλέντι, πολλές εκπλήξεις και φυσικά πολύ καλή παρέα.

Ενας αγώνας Downhill θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει πρώτος στο χωριό Ασκύφου(5 Οκτωβρίου 10.00πμ) σε μία ιδιαίτερα βραχώδη τεχνική διαδρομή!

Την προηγούμενη μέρα θα γίνουν ελεύθερα δοκιμαστικά απο τους αθλητές(10.00 - 14.00)

Έναν αγώνα Enduro με εκκίνηση στα 1960μ υψομετρικά και τερματισμό μετά από 40 περίπου λεπτά πάνω από το Λιβυκό πέλαγος, στο χωριό Ανώπολη(6 Οκτωβρίου 09.00πμ). Μια διαδρομή που περιλαμβάνει ξεχωριστά τοπία που σπάνια κάποιος μπορεί να συναντήσει και που λίγοι έχουν την ευκαιρία να ποδηλατίσουν...

Ακόμα θα πραγματοποιηθούν αγώνες για μικρά παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ποδήλατο καθώς και διασυλλογικοί ανάμεσα στα ποδηλατικά σωματεία της Κρήτης για μικρούς αθλητές (6 Οκτωβρίου 09.00πμ)

sfakia 2013 poster


Το τριήμερο διοργανώνεται από τον ποδηλατικό όμιλο Τάλως ΑΝΕΚ LINES σε συνεργασία με το ΜΑΙΧ, τον δήμο Σφακίων και με τα φτερά του Red Bull.

Μεγάλοι χορηγοί θα είναι οι ΚASSIMATIS CYCLING, ANEK LINES και ΙΝΚΑ.

Χορηγοί αγώνα το Ποδηλατοδρόμιο, Ευτυχία palace, κρεοπωλείο Η Ποιότητα, κτήμα Κτιστάκη, ελαιοχρωματισμοί Λεμενιτάκης, Irini villa apartments, Cretan knives Skalidakis, και Bike planet.

Χορηγοί επικοινωνίας downhill.gr, procycling.gr, icycling.gr
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy