Παρασκευή 19 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 348 guests


Το Χ.Κ. Βασιλίτσας ανοιχτό και για ποδήλατα!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

lift snowΝα και κάτι ευχάριστο από το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας

Έστω και για λίγες μέρες, η διοίκηση του χιονοδρομικού αποφάσισε να λειτουργήσει δύο αναβατήρες μέσα στο καλοκαίρι. Μπορεί ο καθένας να ανέβει με ότι θέλει με δική του πάντα ευθύνη. Ελεύθερα λοιπόν και με ποδήλατο! Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη υποδομή από μονοπάτια, ειδικά όσον αφορά κάποιο καθαρά downhill μονοπάτι. Υπάρχουν όμως πολλές διαδρομές freeride μέσα στο απίστευτο τοπίο και τερέν που προσφέρει το βουνό. 

Είναι μία κίνηση που δε θα πρέπει να αφήσουμε να περάσει απαρατήρητη, καθώς είναι μία πρώτη προσέγγιση του κέντρου προς το ποδηλατικό κομμάτι και ένα πείραμα για να δουν κατά πόσο υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο. Ήδη κάποιοι άνθρωποι του βουνού, προσπαθούν εδώ και χρόνια να τους δείξουν πως έχει νόημα αυτή η κίνηση. Ας υποστηρίξουμε όσοι μπορούμε με την παρουσία μας, ειδικά οι riders από βόρεια Ελλάδα! Η τιμή χρήσης του αναβατήρα είναι συμβολική, στα 3 ευρώ για ημερήσια χρήση.

"Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΧΚΒ ανακοινώνει ότι από τις 10/08/2013 εώς και τις 18/08/2013 θα λειτουργήσουν οι εναέριοι αναβατήρες "Φίλιππος"-τριπλό και "Μέγας Αλέξανδρος"-διπλό, για να δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν την ομορφια της Βασιλίτσας σε συνδυασμό με τα παραδοσιακά πανηγύρια της ευρύτερης περιοχής. Ώρες λειτουργίας από 10:00 εώς 15:00."


Προσοχή, οι αναβατήρες δε θα λειτουργήσουν στις 15/8.

Τριθέσιος Αναβατήρας (Φίλιππος) Μήκος: 1016m - Υψομετρική διαφορά: 183m | (1642m - 1825m)

Διθέσιος Αναβατήρας (Μ.Αλέξανδρος) Μήκος: 913mΥψομετρική διαφορά: 313m | (1800m - 2113m)


vasilitsa-map-1200
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy