Παρασκευή 19 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 347 guests


MRP XCG Triple Chainguides

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Reviews

xcg_installedΤρία χρόνια έχουν περάσει από την εμφάνισή του και όλο και πιο δημοφιλές γίνεται στη χώρα μας και ειδικά από τους κατόχους carbon πλαισίων που θέλουν να προστατέψουν την περιουσία τους χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα και χωρίς να προσθέσουν βάρος στο ποδήλατό τους. Το XCG, κάνει τρεις σημαντικές δουλειές:
  1. Προστατεύει το πλαίσιο από τον εκτροχιασμό προς τα μέσα της αλυσίδας.
  2. Προστατεύει τον δισκοβραχίονα και ειδικά το μεγάλο γρανάζι που είναι και το ακριβότερο από χτυπήματα σε πέτρες, γωνίες από σκαλοπάτια κλπ.
  3. Δεν επιτρέπει τον εκτροχιασμό της αλυσίδας όταν σε ανηφόρα, κατεβάσουμε από μεσαίο σε μικρό δίσκο, κάτι σύνηθες και επιβλαβές για εμάς και το ποδήλατό μας. Ότι και να γίνει, όσο δύναμη και να βάλουμε ή όσο λάθος και να είναι το chainline του ποδήλατου μας, η αλυσίδα θα παραμείνει στη θέση της και εμείς θα χαρούμε ακόμη περισσότερο το ποδήλατο μας και την απροβλημάτιστη λειτουργία του.
Το XCG πωλείται στα 44.9 ευρώ , ζυγίζει μόνο 120 γραμμάρια για δισκοβραχίονα 22-32-44. Υπάρχει πλήρες στοκ ανταλλακτικών, καθώς και μέσα στο κιτ υπάρχει αποστάτης του 1 χιλιοστού για να βρίσκεται όσο πιο κοντά η αλυσίδα στο spider αλουμινίου χωρίς όμως να "ξύνει" επάνω του. Διατίθεται σε τρεις τύπους:



  • BB mount
  • ISCG system
  • ISCG 05 system
xcg_bb_black_clear xcg_triple_iscg_back_blk "Το XCG φροντίζει να προστατέψει το πλαίσιο από εκτροχιασμό αλυσίδας, αλλά και το δισκοβραχίονα από χτυπήματα"

Δείτε τα όλα εδώ

mrp_xcg_guide02
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy