Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 89 guests


Προσθήκη Σχολίων & Έναρξη Google Adsense στο downhill.gr

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

ΣχόλιαΜετά από ένα καυτό καλοκαίρι ήρθε ώρα να αφήσουμε λίγο τις παραλίες και να αρχίσει το downhill.gr απο αυτό το φθινόπωρο να εξελίσεται και να ανανεώνεται δυναμικά. Θέλοντας να πάρει σιγά-σιγά τον χαρακτήρα μιας δικτυακής κοινότητας αφιερωμένη σε τι άλλο: την τρέλλα μας που λέγεται downhill, προστέθηκε σήμερα η δυνατότητα εισαγωγής σχολίων στις ειδήσεις / άρθα / ανακοινώσεις. Μην διστάσετε λοιπόν να λέτε οτιδήποτε θέλετε, είτε είναι αυτό κριτική, είτε απλά σχολιασμός. Ακόμη έγινε η έναρξη του προγράμματος προβολής διαφημίσεων, εώς την μόνη πηγή εσόδων της σελίδας μας.

AdsenseΤο Google Adsense θα μας δώσει την οικονομική δυνατότητα ανάλογα με την ανταπόκριση των επισκεπτών να αφοσιωθούμε περισσότερο στον εμπλουτισμό και ανάπτυξη της σελίδας μας με τα έξτρα χαρακτηριστικά που είχαμε υποσχεθεί κατά την έναρξη της σελίδας μας (Forum, Παρουσίαση πιστών, Καιρός, Δικά μας videos κ.α.). καθώς και στην αγορά έξτρα συστατικών μερών της σελίδας μας.


ForumΤέλος παιδιά θα πρέπει να μάς συγχωρήσετε αλλά το forum το έχει παραμελήσει ο αγαπητός Webmaster <AnotherFineMess> λόγω διαβασμάτων καθώς διανύει μια πολύ δύσκολη εξεταστική περίδο. Θα προσπαθήσει να το έχει σετάρει πλήρως εως το τέλος Σεπτεμβρίου. Τέλος μην ξεχνάτε να μας στέλνετε ειδήσεις, νέα, ανακοινώσεις απο τον χώρο του downhill σχόλια, παρατηρήσεις καθώς και reviews εξοπλισπού σας, που μετα χαράς θα δημοσιεύσουμε.

 





Καλό φθινόπωρο σε όλα τα μέλη του downhill.gr...
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy